Fotballavslutning senior 2021

Da har årets fotballavslutning for seniorene blitt gjennomført!

Et lag med blanding av unge og «gamle» er godt fornøyd med sesongen, og ser positivt på neste sesong. Det er et godt samhold i gruppa og vi er glad vi endelig har fått inn mer rekruttering til A-laget.

Det ble for kvelden satt pris på og delt ut premier til ulike spillere og personer rundt laget.

En stor takk til alle spillere som stilt opp og holdt motivasjonen oppe gjennom hele coronatida, da det var lite med trening.
Takk til banemannskapet med Rune og Kjetil (og Mathias).
Takk til Camilla Ringvold for å live-oppdatere kamper og ellers mye annet hu stiller opp på. Takk til styret som legger godt til rette for oss seniorene!
Til slutt en applaus til alle unggutta som har tatt steget opp på senior 👏🏻

Michael fikk prisen for årets assistkonge 🤝

Fire stykker spilte alle kampene denne sesongen. Det ble spilt 10 kamper, med både treningskamper og seriekamper. De fire som denne sesongene hadde alle kampene var Hans Olav, Michael, Ole Martin og Kristoffer.

(Vi må tilbake til 2003 sist fire stk hadde alle kampene. Det var Hans Morten Ulsakerhaugen, Frank Sveum, Trond Jøranlid og Tor Erik Berg. Den gang var det 23 kamper – imponerende!)

Knut Georg fikk årets toppscorer og årets spiller pris.

Bare to stykker har fått årets spiller pris i sin første sesong før han, det er Geir Hagaseth (1995) og Mads Mario Tollefsrud (2010).

Michael med prisen «Assistkonge 2021»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.