Til minne om Magne Hasli.

Det var med stor sorg vi mottok beskjeden om at Magne så brått gikk bort. For oss i fotballen har han vært en enormt stor støtte, motivator og bidragsyter i alle år. Han var synlig med speaker jobben sin på Lundmoen, trofaste innlegg og kampreferat, men så utrolig mye mer ble gjort i kulissene. Han var den som holdt orden på statistikker og historikk, og den som antakelig har flest timer på Lundmoen med å passe på og se til at alt var i orden, og legge til rette for neste økt.

Vi har mange ganger henvendt oss til han for å søke svar og veiledning, og Magne har aldri svart «halvveis». Han hadde evnen til å stoppe opp og tenke seg om og gi kloke og gode svar basert på erfaring og kunnskap.  Magne opplevdes stødig og rolig og var en person du virkelig kunne stole på.

Alt han gjorde, tilstedeværelsen han gav har betydd så mye for oss. Heldigvis vet vi at vi ofte sa dette til han, og kjenner oss trygge på at han forstod hvor mye vi satte pris på han og jobben han gjorde.

Fotballaktiviteten vil fortsette på Lundmoen, mål vil scores, seiere feires og tap takles,- men det vil bli annerledes.

VTUL – fotballgruppa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.