Snart sesongstart!

Til fotballspillere og foreldre. 

Velkommen til ny fotballsesong. Mye spenning rundt hvordan denne blir, etter en noe amputert sesong i fjor. Foreløpig er det planlagt «normal» oppstart, men som vi vet etter ett år med uforutsigbarhet kanendringer fort oppstå. Slik situasjonen er i dag strekker myndighetene seg langt for at aktivitet for barn og unge kan gjennomføres. 

Full forståelse dersom enkelte hjem gjør egne vurderinger pga spesielt utsatthet og risiko, men vi oppfordrer alle til å tenke barnas beste.  

Her kommer det litt informasjon om status, samt info om klubb og treningsavgifter.

Aktivitet: 

Flere lag har trent så lenge det har vært åpent for det dette året, og enda flere startet opp nå etter påske. Treninger foregår i Snertingdalshallen, Dokkahallen og på Brovold. 

Vi har påmeldt flere lag; Mix 7, Gutter 8, Jenter 9, Gutter 9, Gutter 11, Jenter 12 m/2 lag, Gutter 12,Gutter 13, Jenter 14(samarbeid m/NLI), Gutter 16, Jenter 17(samarbeid med NLI), 4.div damer(samarbeid med NLI) og 6.divisjon herrer. Foreløpig kun barne og ungdomssesongen som er planlagt startet opp, så i det tilfellet vil damelaget stille i Jenter 19 serie. 

I tillegg har vi rekruttering av yngre lag på gang.

I år vil alle hjemmekamper i barnefotball spilles på Åmot, mens fra 13 og opp vil det være Lundmoen som er hjemmearena. De lagene som samarbeider med NLI har valgfritt Brovold eller Lundmoen. 

Torpa Fotball er svært heldig med dyktige trenere og lagledere. De fortjener all ros de kan få for å se muligheter, og at de ofrer av sin fritid for å være sammen med våre barn og unge. De skaper samhold blant barna og god fotballaktivitet! Flere av trenerene har også gått trenerkurs gjennom kretsen siste tiden. 

Det vil avholdes klubbdommerkurs i april. Tommy Storheil som er dommekontakt jobber med rekrutering til dette. Klubbdommere er avgjørende å ha for å få gjennomført kampene våre opp til og med 7èr fotball. 

Klubbens ansvar: 

*Torpa Fotball som er et samarbeid mellom VTUL og Torpa IL vil følge sin intensjon om å skape en klubb som det er plass til alle uansett sportslig nivå. Vi ønsker å skape ett «godt sted» å være for våre barn og unge, og også for foreldre og andre på sidelinja. 

*Torpa Fotball har ansvaret for å holde seg oppdatert på anbefalinger fra nasjonale og lokale helsemyndigheter som er relevant for fotball, og tilrettelegge aktivitet i samsvar med dette. 

*Legge til rette for å følge opp trenere, ledere og spillere over 13 år slik at de gjennomfører koronavettkurset. 

*Viser utover dette til vår sportsplan som dere finner på Torpafotball.no.

Følg gjerne med på NFF sin hjemmeside for å holde dere oppdaterte:

Viktig informasjon vedrørende koronavirus – Norges Fotballforbund

Medlemskap/treningsavgift: 

Torpa Fotball er ingen egen klubb, men ett samarbeid mellom VTUL og Torpa IL. Det er nødvendig at ALLE fotballspillere er medlem av en av disse klubbene for å delta på treninger og kamper i regi Torpa Fotball. Dette er spesielt viktig ifhtforsikringen som dekkes av klubben vi hører til. Dette kan du selv registrere i «Min idrett»  Min idrett (nif.no) , eller du kan ta kontakt med styret så ordner vi det for deg. 

Priser for forsikring/treningsavgift:

G/J 6-7: 150 kr

G/J 8-12: 400 kr

G/J 13-19: 600 kr (dette inkluderer forsikring)

Seniorer/damer (fra det året man fyller 20 år): 1200 kr (650 kr av dette går til forsikring). I løpet av høsten kommer en ny innbetaling på 600 kr, totalt 1800 kr pr år. Dersom det ikke blir spill for seniorer, kutter vi ut innbetaling på 600,- i høstsesongen.

Spillerne betaler èn treningsavgift tilsvarende sin alder. Dette gjelder selv om en spiller er med på eldre/yngre lag eller om en spiller er med på flere lag. Spillere som har foresatte som er trenere/lagledere betaler halv pris. 

Dersom noen har problemer med å betale er det bare å ta kontakt med Lise Koll (mob. 45 40 25 94 eller mail lise.koll@gmail.com) så finner vi ut av det.

Det er mulig vi må øke prisene litt neste år på grunn av antatt økte kostnader med bruk av ny flerbrukshall.

Økonomi: 

Siden Quizkvelder og andre dugnader foreløpig er vanskelig å utføre har vi foreløpig bestemt at vi kjører en reprise på fjorårets «sokkesalg» som gikk svært godt. Dersom alle bidrar godt på denne dugnaden vil vi vurdere å avstå fra flere store dugnader dette året. Vi håper at dette kan gjennomføres på samme måte som i fjor, men nærmere info kommer. Denne dugnaden vil foregå i mai. 

Informasjon vil komme fortløpende på Torpa fotball sin facebookside, og ellers via trenere og lagledere. 

Ta gjerne kontakt med styret dersom spørsmål, uenigheter, forslag eller diverse.

Her er oversikt over styret i Torpa fotball 2021:

Anders HøstLeder barnefotball Torpa ILhost79rod@hotmail.com
AnnMarie VoldheimLeder ungdom og senior fotball VTULavoldheim@hotmail.com
Lise KollKasserer Torpa ILlise.koll@gmail.com
Anita BratrudSekretær VTULingeranita70@gmail.com
Tommy StorheilDommerkontakt Torpa ILstorheiltommy@gmail.com
Steinar SæthernVTULsteinar.saeteren@sbg.no
Siv FrydenlundVTULsiv@kalsnes.com
Aud Kristin GjerdbakkenTorpa ILaudkristingjerdbakken@gmail.com
Hege Anita LillehaugTorpa ILhege_lillehaug@hotmail.com 
Anne Berit MyhreVTULanneberitmyhre@ymail.com
Geir Ove RuudVTULgeirovruud@gmail.com
   
Vara: 
Jostein KjendsethKnut H.Sætheren
  

Vi gleder oss til å se små og store fotballspillere i full fart på Åmodt og Lundmoen igjen!

Ønsker korona langt bort og at vi snart kan omgås på normalt vis. 

STØTT HVERANDRE –

VÆR RAUS MED HVERANDRE –

TA GODT VARE PÅ HVERANDRE

Hilsen fra styret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.