Innholdsrik sesongavslutning for Jenter 11!

Jenter 11 har deltatt i serie med to lag i år. Torpa Blå avsluttet med hjemmekamp mot Raufoss onsdag 23.september, og Torpa Rød avsluttet med bortekamp på Vind onsdag 30.september. Så var det over for i år….

Alle jentene samlet til avslutning på Lundemoen.

Enden på fotballsesongen markerte Silje og Marianne med å samle jentene til pizza fra Pizzabakeren og skravling/aktiviteter på Lundemoen fredag etter skolen. Vi foreldre var ikke i tvil om at de hadde hatt det gøy ved henting. Ingen ville jo egentlig hjem❤️

Lørdag var laget invitert til en «miniturnering» på Brovold med NLI og Lensbygda, arrangert av trenere på NLI-Jenter10. Artig og jevn turnering som ble avsluttet med pizza fra Pizzabakeren, brus fra Esso og gaver fra Etnedal Sparebank.

Foreldrene takker Silje og Marianne for å ha ledet laget i en innholdsrik sesong. Jenter 11 er ett spennende lag med god utholdenhet, godt samhold og som ikke er redde for å gå på i kamp.

Silje Finstuen som har trent mange av disse jentene siden barnehagealder har nå uttalt at hun vil gi hovedtrener ansvaret videre. Det er trist men samtidig ett forståelig valg.

Silje som gråt når hun fortalte oss foreldrene at hun ikke kunne trene «jentene sine» lengre, -som sier hun nå skorter på fotballferdigheter til å kunne bidra til utviklingen alene lengre. Tusen takk for alt du har gjort for «jentene våre» og alt du har gitt av deg selv❤️.

Håper vi kan få på plass ny trener som kan ta over hovedansvaret,-og at du kan følge med videre i en rolle/funksjon som passer deg.

De fleste av Jenter 11-spillerne deltok på miniturnering på Brovold.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.