Kort status om seniorlaget-herrer

Mange ivrige seniorspillere må foreløpig vente med kontakttreninger.

Regjeringen informerte fredag om at breddeidretten ikke kommer i gang 1.september som var forespeilet. Dette er som kjent pga smitte økningen av covid-19 generelt i samfunnet . NFF sier de vil tenke alternativt og har som mål å komme frem til en enighet med regjeringa om at man kan kunne slippe opp for kontakttreninger for seniorer.

Trener på Vest Torpas seniorlag Ingar Finstuen håper også på at dette blir en løsning fremover. Seniorspillerne som denne sesongen har samarbeidet med Vest Torpa/Torpa G15 har hele tiden måtte forholde seg til en meters avstand, mens det for barn og ungdomsfotball åpnet for kontakttreninger fra 1.juni.

”Vi begynner å innse det som helt urealistisk at det blir noen seniorsesong i år. Ikke har vi kunstgress bane, og Lundemoen ligger på 600m høyde, så det sier seg selv at det blir vanskelig å holde hjemmekamper etter 1.oktober.”

Seniorstammen består pr nå av 18 spillere, i tillegg har seniorlaget mulighet å benytte 6 stk fra G15. Treneren er veldig fornøyd med oppslutningen og motivasjonen til spillerne. I sommer har det vært tilstede over 20 spillere på enkelte treninger. Gjennomsnittet har ligget på 17 spillere for hele perioden. Dette er da G15 og senior.

Vi har en stamme i seniorfotballen som vi har veldig tro på og som lover godt for neste sesong.

Ønsker våre seniorer en fin fotball høst på tross av de restriksjoner vi dessverre må følge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.