Nå er vi igang!!

Pga strenge krav ifht smittevern, legging av nytt dekke på Åmot og samtidig stort byggeprosjekt på klubbhuset på Lundemoen medfører det en god del utfordringer for oss i år, men dette skal vi klare fint!!

Gleder oss nå over at det skal spilles kamper! J19 laget vårt var først ute med kamp på Øyer nå i kveld. De kan rapportere om 2-4 seier til Torpa og mange slitne bein på begge lag.  Første hjemmekamp på Lundemoen er torsdag hvor Torpa G12 møter Begnadalen/Hedalen.

Informasjon om kampoppsettene til alle lag finner dere under egen fane her på hjemmesiden.

Alle lag har egen oppnevnt smittevernsansvarlig på alle kamper. Vi ber publikum om hjelp til å overholde alle smittevernsreglene vi er satt til å følge.

Vi ønsker alle lagene våre i barne- og ungdoms fotball lykke til med sin sesong, og håper på mye fotballglede fremover!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.