Sesongavslutning for senior 2017!

Avslutning for seniorene ble avholdt på Milano lørdag 14.oktober. Her møttes spillerne for å se Premier League kamper, spise pizza, ta noen halvlitere og ha et hyggelig sosialt samvær. Senere på kvelden fortsette avslutninga hjemme hos Erik, som var så grei å åpne opp for alle!

På Milano ble ulike fakta og kåringer tatt opp. Vi endte på siste plass (8.plass) i 6.div avd. 3. Det var to lag som trakk seg etter fullført vårsesong, og det var Øystre/Slidre og Brandbu 2. Dermed ble ikke poengene eller målene fra disse kampene tellende for sluttresultatet i tabellen. Dermed stod vi med 1 seier, 2 uavgjort og 11 tap. Vi scoret 10 mål og slapp inn 86 mål – en differanse på -76. Vi fikk også 5 poeng. (Telles det med resultatene fra de to kampene mot Ø/S og Brandbu 2, så ville det vært 2 seier, 2 uavgjort og 12 tap. Vi ville da hatt scoret 16 mål –  sluppet inn 92 og hatt 8 poeng.)

Vi fikk tildelt 15 gule kort denne sesongen, og 7 av disse kortene kom i kampene mot Slidre/Røn.

Kåringer:

Årets “prioritering” – Marius. Dette fikk Marius tildelt for å ha prioritert fotballen på en god måte etter å dra hjem tidligere fra ferie og et annet viktig arrangement som ble påvirket.

Årets “råtass” – Bjørn Erling. Dette fikk Bjørn Erling tildelt fordi han fikk flest gule kort, 4 stk.

Årets scoring – Jostein. Han scoret et fantastisk mål i treningskampen mot Dokka Sportsklubb. Et skudd fra mellom 35-40 meter!

Flest kamper spilt: Stig Henning og Vebjørn spilte 19 av 19 kamper (hvorav 3 treningskamper)!

Toppscorer: Det ble delt plass på toppscorertittelen denne sesongen, og det ble Henrik og Gustav som begge scoret 4 mål hver. Henrik fikk sin pokal på avslutninga og Gustav vil motta sin når han kommer tilbake fra England.

Årets spiller: Det var jevnt gjennom sesongen, men det var Knut som fikk denne prisen sesongen 2017.

Spillerne ønsker å takke styret, med Kjetil Bjeglerud i spissen, for denne avslutninga! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.