Uavgjort 2-2 (0-2) i siste hjemmekamp

I forrige møte med Etnedal tapte vi 12-0, og ble totalt overkjørt. Foran dagens kamp har vi fått med oss at Etnedal har slitt i det siste, og ikke spilt opp mot sitt beste. Muligheten for en jevnere kamp enn sist virket sannsynlig, og slik ble det! Fra forrige kamp manglet Kim, Henrik, Anders og Marius. I tillegg manglet vi Vetle og Bjørn Erling som har vært med mye!

Laget; Stig Henning, Vebjørn, Geir Ove, Knut, Jan Ole, Robert, Jostein, Sivert, Stian, Øyvind og Jan. På benk og benyttet; Erik S

Første kvarteret kom ikke Vest-Torpa over midtstreken.  Vi hadde dårlige pasninger, unøyaktige oppspill, feilposisjonerte oss og vi virket tamme i dueller. Dette gjorde at Etnedal eide dette kvarteret og kom til en del sjanser. Det var i denne perioden at første målet til Etnedal kommer etter ca 7 minutters spill. Eskil Storengen slår en corner som Albert Asbjørnsen header i bakken og spretter i mål mellom to Torpa-spillere. Her kunne dette målet vært unngått med litt tøffere markering eller at de på strek hadde vært litt mer «på». Målet er ikke ufortjent, men litt surt å få den imot.

Etter denne perioden kommer vi oss mer inn kampen, kombinerer bedre og vi klarer å posisjonere oss bedre i forhold til hverandre. Vi kommer ikke til noen store sjanser, men vi er mer enn god nok posisjon til å kunne fyrt av noen skudd. Når det er spilt 30 min kom Erik S inn for Øyvind. Det siste kvarteret er vi og Etnedal ganske jevngode, men det er Etnedal som får inn sitt mål nr.2 av i tampen av førsteomgang – samme målscorer Asbjørnsen scorer her også.

Andreomgang blir en helt annen enn førsteomgang. En kombinasjon av at vi er gode og at Etnedal (muligens) spiller dårligere, gjør at vi spiller en jevn omgang. Etter 20 minutters spill av andreomgang får vi frispark på venstre side nede ved dødlinja. Denne slår Jan hardt inn rett foran mål hvor vi står pakket sammen. Ballen treffer «skinka» til Stian og går inn i mål. 1-2! Vi har et håp om at vi kan klare uavgjort, men Etnedal har noen store sjanser i omgangen – men vi er heldige som gjør at vi ikke slipper inn. Jostein har noen skudd, Jan og Stian er også fremme med noen skudd fra farlig posisjon – men resulterer ikke i mål. Etter at Jostein har hatt disse skuddene, gjør den vonde ankelen at han må gå av når det er igjen 20 min av kampen. Øyvind kommer inn igjen. Når det er igjen 7 minutter av kampen fører Erik ballen fremover fra midtbanen, og han kan gå og gå uten å bli presset. Fra ca. 20 meter lader Erik opp til skudd og ballen går hardt langs bakken utakbart for keeper.  Dette var Erik sin 78 A-kamp og andre scoring for A-laget! Sist Erik scoret mål for A-laget var i 2011, borte mot Biri 2 som vi slo 6-1! De siste 5 minuttene går Etnedal på for fullt, og vi stresser. Etnedal får ett par frispark, men disse får vi klarert. Dommer Bjørn-Christian Roksvåg, som for øvrig dømte en god kamp, kunne blåse av kampen og vi kunne si oss godt fornøyde med kampen!

God innsats av alle spillerne i dag, det samme var det i forrige kamp borte mot Varde. Med innsats og «tæl» kommer man langt i en fotballkamp! Det å snu en kamp denne sesongen har ikke skjedd.

Jan Ole og Robert måtte spille i uvante posisjoner, henholdsvis back og defensiv midtbane. Men dere løste denne oppgaven på god måte, jobbet hardt og tråkket til. Erik og Stian jobber også utrolig hardt på midtbanen, og begge kommer seg på scoringslista. Jan holder på ballen slik at vi kan komme opp med laget, og er lur i flere situasjoner – samt på første målet. Sivert og Øyvind gjør det som kreves på kantposisjon, slår sikre pasninger og følger godt med defensivt. Vebjørn, Geir Ove og Knut gjør (som sist kamp) en gode jobb i forsvar. Stig Henning stod nok en god kamp. Jostein, med sin ankelskade, gjør god jobb på midtbanen med sitt overblikk og gode pasningsfot – synd skuddfoten ikke var helt innstilt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.