SEIER!! Varde – VTUL 0-1 !

Kampene mellom Varde og Vest-Torpa denne sesongen har vært meget målfattige. Varde vant 0-1 på Lundemoen og vi vinner 0-1 på Varde Idrettsplass!

Laget: Stig Henning, Vebjørn, Geir Ove, Knut, Anders, Marius, Jostein, Robert, Erik S, Henrik og Kim. Benk og benyttet; Sivert

Det var en tung kamp som ventet oss på Varde Idrettsplass denne søndagen, for bare det å gå over Varde sin gressmatte var nesten som å gå over en myr. I kampen var det dårlig feste for de fleste så det ut som!

Kampen blåses i gang av dommer Arnold Andersson (Lillehammer FK), som forøvrig dømmer en god kamp! Varde kommer tidlig til en sjanse på venstre side, men Knut avverger med en god takling. Varde får corner som det ikke blir noe ut av. Henrik har noen gode løp på høyre side, hvor han noen anledninger kommer til avslutning/innlegg – blir dessverre ikke uttelling. Det jobbes godt i duellene på midtbanen, noe som gjør at veien til mål blir kortere for oss. Jostein er i “krangel” med spissen til Varde, noe som ender med at dommeren ber spissen om å si unnskyld for språkbruken han rettet mot Jostein. Litt slik barnehagetendenser her altså.
Kim mottar ballen på sin spissplass og slår tunnell, ala Messi, på Varde sin midtstopper. Videre får han slått pasning ut til høyre hos Henrik, som til slutt ender med vår første og eneste corner denne omgangen. Når det er igjen 15 minutter av omgangen begynner det å bli slitne bein på midten, noe som gjør det blir litt mer jobb på forsvaret. Varde får stå helt i ro på høyre side og slå et presist innlegg på bakre, men Stig Henning bokser denne ut i en 50-50 duell med Varde sin venstrekant. Kjempebra Stig!

Omgangen ebber ut og vi kan ta oss en fortjent pust i bakken etter en godt gjennomført omgang.

Når omgangen blåses igang igjen bestemmer vi oss for å fortsette som vi gjorde i førsteomgang. Vi sliter veldig de første 15 minuttene, Varde kommer til flere sjanser – noen av dem meget farlige også. Et litt slapt skudd blir gitt retur på fra keeper, forsvaret klundrer det litt til ved klarering, men heldigvis er påfølgende skudd fra Varde like dårlig som redning og klarering fra keeper/forsvaret. Ekstremt heldige her altså. Varde får også to-tre cornere denne perioden, noe vi absolutt ikke ønsket å ha mot dette laget. Fra nå og utover bretter vi opp ermene og tråkker mer til, vinner dueller og kommer oss høyere i banen. Både Robert og Henrik jobber godt på kanten og får med seg ballen en del langs sidene. Dessverre ender disse opp med ufarligheter. Når det er spilt 25 minutter av andreomgang, slår Erik en “fantastisk” pasning til Varde sin midtstopper, som igjen skal slå en pasning ned til sin keeper. Midtstopperen slår pasning for langt til side for keeperen, og ballen triller inn bak målet til keeperveteran Torleif Strandvik. Siden det stod at det er igjen 20 minutter på klokka, var det masse tid for at resultatet ville endret seg – men vi stod kampen ut og kunne ta med oss 3 poeng hjem fra Varde!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.