Tap hjemme mot NLI2 og borte mot Slidre/Røn

Kampen hjemme mot Nordre Land 2 ble spilt 22.august, og endte med 0-10 tap.

Laget: Stig Henning, Vebjørn, Geir Ove, Bjørn Erling, Vetle, Marius, Knut, Stian, Øyvind. Sivert, Oddleif og Jan. Kim og Jostein stod i oppstillinga, men var for skadepreget.

Det var Nordre Land som var det førende laget i store deler av kampen, men vi kom til noen store sjanser vi burde fått uttelling på. Selv om vi hadde scoret på disse, så ville det ikke vært noe sjanse for uavgjort eller seier – mer pynting av resultat.

Kampen borte mot Slidre/Røn ble spilt søndag 28.august, og endte med 7-1 tap.

Laget; Stig Henning, Vebjørn, Geir Ove, Bjørn Erling, Vetle, Knut, Marius, Henrik, Kim, Sivert, Stian, Øyvind og Jostein (alle  benyttet).

Vi dro til Slidre for å møte et lag vi spilte 2-2 mot på Lundemoen, en kamp vi burde vunnet. Dermed var det forventninger om en jevnspilt kamp i Røn denne søndagen. Første omgang var veldig jevnspilt, men rett etter at Marius måtte ut etter 30 min spill kom første målet til Slidre/Røn. De scorer også mål nr 2 før første omgang er over, dermed 2-0 til pause. Vi hadde like mange sjanser og godt spill som S/R denne omgangen, så veldig fortjent med 2-0 var det ikke.
Andre omgang settes i gang, og vi er det førende laget de første 15 minuttene. Dessverre er det S/R som igjen scorer og etter dette mister vi nok litt “piffen”. De siste målene kom jevnt og trutt den siste halvtimen, men Kim kommer seg på scoringslista helt i tampen på kampen etter en fin pasning av Jostein.

Gule kort til Jostein, Vebjørn og Bjørn Erling.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.