Høstsesongen i gang!

Første seriekamp etter ferien var 4.august hjemme mot Vardal. Oppgjøret på Gjøvik endte med 9-0 seier til Vardal, og de leder tabellen. Så at det skulle bli en hard og vanskelig kamp visste vi. Det var mange utilgjengelige til denne kampen, så det ble kontaktet mange tidligere spillere om å stille til kamp. Dette skal selvfølgelig være helt unødvendig! Det ble også forsøkt å flytte kampen, men dette ville Vardal være med på – noe som i og for seg er greit, men de kunne prøvd å være litt mer medgjørlige.

Laget mot Vardal 6.august:

Stig Henning, Anders, Vebjørn, Svein, Marius, Vetle, Thomas, Robert, Bjørn Erling, Eirik, Øyvind, Stian og Daniel.

Det er bra vi i det hele tatt fikk stilt lag til denne kampen, og respekt til både Svein Rustestuen, Thomas «Kapers» Nettum og Daniel Vestrum Bekkelund for å være utrolig sporty å stille til kamp når klubben var i nød! Fikk høre at det var god innsats, men at Vardal ble noen hakk for gode og vi ikke hang med. Spesielt i andre omgang. Vardal vant kampen 15-0. Fikk høre at Vardal ikke var så gode som forventet, og at hvis vi hadde hatt full tropp kunne ha gitt dem mer kamp.

Laget mot Skreia 11.august:

Stig Henning, Oddleif, Geir Ove, Kristian, Vetle, Vebjørn, Eirik, Henrik, Marius, Robert, Øyvind, Jan Ole og Bjørn Erling.

Forrige møte med Skreia endte med 3-0 tap, og vi hadde håp om at vi kunne gi komme mer til i angrep denne kampen enn forrige gang. Dessverre var det nesten like vanskelig denne kampen å få nok spillere. Skreia vant 9-0. Nå er de to verste kampene unnagjort, mot lagene som liggere på første og andre plass på tabellen. Neste seriekamp er tirsdag 22.august hjemme mot Nordre Land 2.

Øyste/Slidre har i ferien trukket sitt seniorlag, og vi har derfor blitt trukket 3 poeng og 4 mål fra denne kampen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.