De to siste kampene i vårsesongen endte med tap!

Før ferien hadde vi to kamper hvor begge endte med tap. Kampene var borte mot Etnedal og hjemme mot Søndre Land 2.

Laget mot Etnedal 26.juni:

Stig Henning, Vebjørn, Knut, Geir Ove, Hans Marius, Marius, Karol, Henrik, Øyvind og Gustav. På benk og alle benyttet: Jan Ole, Vetle, Anders, Kjell Arvid, Bjørn Erling og Robert.

Kort oppsummert en av vår desidert dårligste kamp så langt denne sesongen, hvor vi taper 12-0! Første omgang var ikke noe spesielt bra av noen av lagene, men Etnedal kunne gå til pause med en komfortabel 4-0 ledelse. I starten av andre omgang hadde vi et veldig godt kvarter, men etter det raknet det helt og Etnedal kunne score 8 mål denne omgangen.

Laget mot Søndre Land 2 1.juli:

Stig Henning, Vebjørn, Knut, Geir Ove, Erik, Vetle, Marius, Gustav, Robert, Henrik og Kjell Arvid. På benk og alle benyttet: Øyvind, Bjørn Erling, Jan Ole.

Første omgang endte 0-0 eller at begge lag hadde kommet til noen store målsjanser hver. Her er det forsvarspillere på begge lag som jobber iherdig foran mål og hindrer scoringer. Søndre stilte kanskje sitt beste lag (ikke sikker) denne vårsesongen. Kampen de hadde før møte med oss manglet de 3 mann borte mot Slidre Røn, og de måtte låne spillere av det andre laget. Så at de har et litt varierende lag ser man fort. Nå er det lenge siden kampen var, men jeg tror det var VTUL som gikk først opp i ledelsen etter en langpasning av Knut som Kjell Arvid kontrollert scorer på! Etter denne scoringen tror vi at vi har kontroll, men slitne bein gjør at Søndre tar mer og mer over og scorer fortjent både et, to og tre mål rask etter hverandre. Når det er stillingen 1-3, så får vi straffe. Knut tar denne og setter den sikkert bak keeperen til Søndre. Vi har nå troen på å kunne gå for uavgjort! Istedenfor når vi presser høyt, så er det Søndre som mot slutten av kampen får inn både sitt fjerde og femte mål. Et 5-2 tap er surt mot et lag vi var på høyde med.

Etter denne kampen ble det ferie fra fotballen, og Gustav forlater VTUL med å gå til engelsk fotball. Laget han skal spille for ligger 9.div i England og heter Biggleswade United. Karol flytter til Oslo og Hans Marius K til Trondheim. Så disse får vi dessverre ikke med oss utover vårsesongen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.