0-1 tap hjemme mot Varde

Torsdag 15.juni spilte Vest-Torpa sin andre hjemmekamp for sesongen, denne gang var det Varde som gjestet Lundemoen.

Laget: Stig Henning, Vebjørn, Kurt, Bjørn Erlin, Hans Marius, Marius, Knut, Henrik, Gustav, Robert, Stian. Benk: Benyttet;Oddleif, Jan Ole. Ikke benyttet Eirik, Karol og Øyvind.

Vi fikk tidlig mål i mot oss, før det hadde gått 5 minutter. Det er litt kluss på høyre side som gjør at en Vardespiller får kommet litt for enkelt. Han setter ballen greit i mål, mulig Stig nesten hadde en hånd på den. Etter dette målet tar vi mer og mer initiativ i kampen, vi kommer til sjanser og presser dem høyt – men ballen vil ikke i mål. Varde får midt i omgangen frispark ute til venstre, hvor de slår et godt innlegg på bakre. Der kommer en Vardespiller å dunker ballen i mål, men heldigvis dømmer dommeren offside på den. Vi var nok megaheldige i denne situasjonen! Ikke lenge etter blir Vebjørn revet ned av kantspilleren på sin side, dette ender med litt knuffing og at Gustav blander seg inn. Vardespilleren ender opp med å sparke Gustav, noe som resulterer i rødt kort til Varde sin spiller og gult til Gustav. Vi er nå 11 mot 10, og burde klare å innhente oss et bedre resultat. Dommeren blåser av til pause og det står 0-1!

Første omgangen bar preg av godt spill hos Vest-Torpa, men dessverre ble det ikke noe mål ut av det. Vi ønsker å fortsette spillet fra første omgang i andre omgang, men det skjedde ikke! Hele andre omgang var nokså rolig og “bedagelig”. Selv om vi hadde initiativet, så klarte vi ikke gjøre noe konstruktivt ut av. Dette var synd, siden vi er én mann mer, og burde klart å stå oppi dem enda mer. Vi har noen småsjanser, men disse redder Varde sin keeper. Kampen ender 0-1.

Neste kamp er borte mot Etendal mandag 29.juni!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.