Tap på Brandu!

Mandag 12.juni ble det spilte bortekamp mot Brandbu 2 på Brandbu Kunstgress. Kampen endte med et 5-2 tap, hvor det var 2-1 til pause.

Man skal langt tilbake til sist Vest-Torpa spilte mot Brandbu, faktisk helt til våren 1972. Denne kampen endte 0-0 og ble spilt på Dokka Stadion. Det var i denne perioden Lundemoen ble gjort om til gressbane. Ellers har Vest-Torpa spilt mot Moen som er et lag på Brandbu, som også spilte noen av sine hjemmekamper på Brandbu sin bane.

Laget til denne kampen; Stig Henning – Vebjørn, Geir Ove, Bjørn Erling, Anders, Marius, Knut, Henrik, Gustav, Jan Ole, Stian. På benk: Robert og Makele (alle benyttet).

Vi er farlig frempå tidlig i omgangen hvor Stian snapper ballen fra en forsvarspiller, men ender opp med skudd utenfor. Brandbu våkner litt mer, kommer høyere i banen og får inn sitt første mål etter ca. 15 min spill. Vi tar litt mer tak i oss selv, spiller god fotball og kommer i angrep flere ganger. I en situasjon blir Stian felt innenfor 16-meteren til Brandbu, noe som korrekt blir dømt straffe på. Gustav tar straffen og setter denne godt plassert i hjørne – 1-1! Etter dette får vi noen cornere, presser Brandbu godt, men det er de som kan sette inn sitt mål nummer 2 for dagen etter halvtimes spill. Spillet går sin gang hvor begge lag spiller greit, men ingen kommer til noen store sjanser før dommer blåser for pause!

I andre omgang fortsetter vi å spille ballen, få til angrep og holde ballen i laget. Dessverre er det Brandbu som får inn 3-1, og vi merker det blir hardt å ta igjen dette. Selv om vi fikk denne imot hadde spillerne fremdeles god innsats, og Marius finner etterhvert Henrik med en finfin langpasning og unggutten gjør ingen feil – 3-2 og det er kamp igjen! Vi vil gå for utligning. Ikke lenge etter at Brandbu tar avspark kommer de i angrep, og lager enkel sitt fjerde mål for dagen. Her gikk det fort opp og ned, og vi måtte innse at dette ville bli hardt å ta igjen. Brandbu scorer sitt femte når det er igjen ca 15 min av omgangen.

Vi spiller årets beste kamp spillmessig, men det er litt småfeil som gjør at vi ikke er helt der vi skal være. Dette vil rette seg, og vi er klare for kamp allerede torsdag 15.juni mot Varde på Lundemoen kl 19:00!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.