Endelig 3-poeng!

Denne serierunden gikk turen til Øystre Slidre i Valdres, hvor vi skulle møte et lag vi på forhånd skjønte vi kunne kjempe om 3 poeng mot. De stod med 0 poeng foran dagens kamp, og vi med det ene poenget fra kampen mot Slidre/Røn i forrige kamp.

Laget: Stig Henning, Vebjørn, Geir Ove, Bjørn Erling, Anders – Marius, Knut – Gustav, Robert, Henrik – Stian. På benk: Eirik og Jan Ole.

Øystre Slidre stod med 10 mann tre kvarter før kampstart, siden de hadde sett på en gammel terminliste hvor Vest-Torpa 2 var meldt på som 7’er lag. Men de klarte få til en 12 spillere før kampstart, noe som er godt gjort!

Vi hadde ballen i store deler av første omgang, og spilte oss frem til mange gode sjanser. Bjørn Erling er uheldig og får noe vond i låret etter ca. 15 min spill. Marius flyttes ned til midtstopperplass, og Vetle kommer inn på midtbanen. Ikke lenge etter dette byttet kommer vår første scoring. Det er Vetle som slår frisparket hardt inn i feltet, og det er en Øystre Slidre spiller som setter den i eget mål. Vi er heldig som får dette målet, og det gjør det enklere for oss å kjøre på videre. Vi presser dem mye, og Henrik på venstrekant gjør god jobb med å skape uro i motstanderens forsvar. I tillegg jobber Stian og Gustav også veldig godt fremover på banen. Vårt andre mål kommer etter et innlegg fra Vetle som Gustav mottar, han setter ballen sikkert bak keeper. Fint mål! Selv om vi leder 2-0, så er vi ikke helt trygge. Det blir laget noen frispark som Øystre Slidre får slått innlegg på, men disse resulterer ikke i noen farligheter. Verre er det når vi tror en motspiller er i offside og vi blir hengende etter, heldigvis klarer forsvaret å løpe opp igjen denne feilen og avverge. Her var vi heldige! Det tok ikke lang tid før et godt kombinasjonsspill mellom Knut og Stian resulterer i at førstnevnte spiller gjennom Henrik som kommer alene med keeper. 3-0! Omgangen går mot pause, og vi kan gå i garderoben på stillingen 3-0.

Andre omgang blåses i gang, og vi er enige om å gjøre en bedre andre omgang enn det vi gjorde i forrige kamp. Der ledet vi komfortabelt 2-0 til pause, men resulterte i 2-2.

Øystre Slidre får i denne omgangen mer skudd og sjanser enn første omgang, men de kommer ikke til de største farlighetene. Største muligheten var et langskudd som går over Stig Henning og i tverrligger, men klarer å unngå at denne går i mål. Jan Ole kommer inn for Anders 10 min ut i omgangen. Vi spiller fremdeles ballen en god del, men vi burde i flere situasjoner vært mer rolige når vi har ballen. Halvveis i omgangen får Knut en pasning fra Vebjørn, kombinerer igjen med Stian som ender med en stikker til Henrik. Igjen setter Henrik denne i mål, og det er fortjent 4-0! Vi kommer ellers til noen cornere i denne omgangen og flere sjanser, men får ikke noe mål ut av disse. Eirik kommer inn for Robert med 20 min igjen, men må dessverre gå av banen etter 5 minutters spill. Marius må også ut en periode etter et overtråkk og Bjørn Erling erstatter han den siste delen av omgangen. Han pådrar seg også en gult kort mot slutten av kampen. Målet til Øystre Slidre kommer i det 90 min, et frispark blir slått inn og går over Stig Henning i lengste hjørnet – vanskelig å nå dessverre.

Fortjent seier til oss, men å gjøre flere av sjansene våre om til mål ville gitt oss 7-8 mål istedenfor. Neste kamp er borte mot Brandbu 2, hvor vi skal kjempe oss til flere poeng!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.