Vest Torpa – Slidre/Røn 2-2 (2-0)

Første hjemmekamp stod for tur, og vår første motstander på den fine gressmatta på Lundemoen var Slidre/Røn.

Laget: Stig Henning – Vebjørn, Geir Ove, Bjørn Erling, Hans Marius – Marius, Knut, Gustav, Kim, Henrik – Stian. Spillere på benk: Robert, Karol, Bjørnar (benyttet), Øyvind og Eirik (ikke benyttet).

Vi tok tidlig tak i kampen og satte press på Slidre/Røn. Gustav scorer mål etter et sleivspark/skudd av Kim, og går fortjent i ledelse 1-0 etter ca 15 minutters spill. Vi fortsetter presser, men lar Slidre/Røn komme seg litt mer inn i kampen. Selv om vi blir presset i en kort periode, klarer vi igjen å ta overtaket og Gustav scorer igjen – etter en god pasning av Kim. Vi leder 2-0, men etter dette er det Slidre/Røn som presser oss, får noen cornere og frispark fra innleggsposisjon. Ingen av disse ender med store muligheter for dem, og vi går til pause på 2-0.

Andre omgang starter ikke som den gjorde i første. Slidre/Røn er laget som har ballen mest denne omgangen og spiller alt for lett rundt oss til tider. De får mål etter straffespark og et mål som ingen klarer å få klarert. Begge målene er til å unngå, og det er surt å slippe inn disse to målene. Men på en annen side hadde vi nok sjanser til å kunne vunnet kampen. Dessverre var vi ikke gode nok foran mål. Selv om vi hadde ønsket oss 3 poeng, så må vi nøye oss med 1 poeng og første poenget denne sesongen. Nå jobber vi videre, og kjemper om flere poeng! Neste mulighet blir borte mot Øystre Slidre mandag 5.juni!

Gule kort: Henrik, Gustav, Bjørn Erling og Knut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.