5-0 tap borte mot NLI2!

Vi spilte vår tredje seriekamp borte mot Nordre Land 2 tirsdag 23.mai, hvor kampen endte med 5-0 (3-0) til NLI2.

Laget: Stig Henning – Karol, Bjørn Erlin, Geir Ove, Vebjørn – Gustav, Knut, Erik S – Henrik, Kjell, Jan Ole. Benk og alle benyttet: Robert, Anders, Makele, Øyvind, Eirik og Kim.

Gule kort: Ingen

Vi får til mye mer spill denne kampen enn mot Skreia, så vi visste at NLI2 ville få mer rom enn det vi lot Skreia få. Dette merket vi ved at NLI2 kom til noen gode sjanser i første omgang, og at de ledet 3-0 til pause. De hadde litt “stang inn” på to av målene sine, hvor det ene er et sleivspark som går i bakhodet på Gustav og ned i hjørnet. Et av de andre målene er vi litt for passive, og litt klabb og babb og gjør at det er en nordrespiller som klarer å få ballen i mål. Vi kommer selv til noen sjanser i første omgang, nærmest er Henrik med et godt skudd som dessverre gikk i stolpen. Til tider klarer vi å sette press på dem, noe som gjorde at vi fikk dem til å gjøre feil.

Andre omgang er preget av skader på både Geir Ove, Gustav og forholdsvis Karol og Erik. Men de spiller godt det de kan, verst var det med Geir Ove som måtte gå av banen midt i andre omgang. Vi kommer ikke til noen sjanser denne omgangen, men til tider får vi spilt en del ball – noe som er viktig for oss å få til etter defensive kamper mot Vardal og Skreia. Nordre setter inn 4 og 5-0 i denne omgangen. Nordre vinne fortjent, men vi hadde fortjent ett mål! Det får vi tro kommer mandag 29.mai i første hjemmekamp mot Slidre/Røn!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.