3-0 tap borte mot Skreia

Fra forrige seriekamp mot Vardal var det en del spillere som manglet. Marius, Kjell Arvid, Karol, Anders, Øyvind og Makele meldte forfall av forskjellige grunner. Hans Olav har også i mellomtiden meldt overgang til Nordre Land (spilte forøvrig kamp mot Gran lørdag som endte med 5-0 tap). Vi dro dermed til Skreia med en 12-manns tropp, og vi visste fra før at Bjørnar slet med et kne, så det var usikkert hvor lenge han kom til å holde. Skreia vant sin første kamp 17-0 over Øystre Slidre, og vi visste dette kom til å bli en hard kamp hvor vi måtte ligge lavt og forsøke ødelegge spillet for motstanderen. Dette lyktes vi forholdsvis godt med, og kunne si oss fornøyd med kampen selv med et 3-0 tap!

Laget mot Skreia:

Stig Henning – Erik, Bjørn Erling, Geir Ove, Vebjørn – Jan Ole, Jostein, Knut, Robert, Bjørnar – Henrik. På benk og benyttet: Eirik

Skreia tok tak i kampen fra start, og det var de som hadde spillet – gjennom hele kampen. Men vi viste oss å være god organisert og klarte holde godt i mot et pressende Skreialag. Bjørnar måtte ut etter 15 minutters spill, han fikk en smell i det vonde kneet og måtte forlate banen – Eirik kom inn. Det så lenge an til å bli 0-0 til pause, men etter en corner, så skal Knut klarer et innoverskrudd innlegg, men klareringen går dessverre i eget mål og utagbart for keeper Stig Henning. Like etter virker det som at vi mister motivasjonen og gløden, og de setter raskt inn sin scoring nummer 2 før dommer Runar Brennengen signaliserer for pause. Vi er godt fornøyd med første omgang, bortsett fra de siste minuttene hvor vi slipper inn to mål! Selv om vi har sluppet inn to mål, bestemmer vi oss for at det ikke skal rakne helt – som det har gjort i enkelte kamper før i år.

Andre omgang blåses i gang, og det fortsetter som i første omgang. Skreia har ballen sikkert i 80% av omgangen, men det de kommer med av angrep redder Stig Henning mesterlig og hindrer oss i at resultatet kunne vært verre. Målet til Skreia når Bjørn Erling ligger igjen på sidelinja med etter en overtråkk, så vi er 10 mann og Skreia utnyttet dette og scorer etter et godt skudd fra rundt 20 meter. Bjørn Erling kommer seg på beina igjen og spiller kampen ut. Verre går det med Jostein som blir sparket i ankelen, og ender opp med å bli hjulpet av banen. Jostein reiste innom sykehuset for røntgen på vei hjem, men det ble fortalt at det var en kraftig forstuelse. Får tro han blir klar igjen til 23.mai mot Nordre Land. Det siste kvarteret spilte vi med 10 mann, og slapp ikke inn mål i denne perioden. Ros til hele laget for god innsats og stå på vilje! Jobber vi sånn i flere kamper denne sesongen, så vil poengene komme!

Utrolig nok ble ingen gule kort utdelt.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.