2017-sesongen er i gang!

Sesongen 2017 er i gang, og første seriekamp var borte mot Vardal.

Vi hadde på før serien startet spilt treningskamp mot henholdsvis Skeid 3 8.april og Dokka Sportsklubb 17.april. En rask oppsummering av de siste treningskampene før serien startet:

Laget mot Skeid 3:

Stig Henning – Geir Ove, Hans Olav, Knut, Vebjørn – Robert, Bjørnar, Jostein, Karol, Anders – Henrik. På benk og alle benyttet: Makele, “Denden”, Øyvind, Bjørn Erlin og Jan Ole.

Det var er kamp som var mye bedre enn det sluttresultatet tilsier. Det endte med 9-3 tap etter 5-1 til pause. Alle scoringene vi scoret var det klasse over. Bjørnar skyter et fantastisk skudd fra 25 meter som går over keeper som står litt langt ute. Hans Olav scorer på corner etter innlegg av Jan Ole og Bjørn Erling setter inn vårt tredje mål i etter innlegg av Geir Ove.

Gult kort til Jostein.

Laget mot Dokka Sport.

Stig Henning – Geir Ove, Hans Olav, Knut, Vebjørn – Erik S, Bjørnar, Jostein, Anders, Jan Ole – Henrik. På benk og alle benyttet: Bjørn Erlin, Eirik, Makele, “Denden” og Robert.

Vi tapte kampen med utrolig 12-1!! Det ble gjort for mye personlige feil flere steder på bana som gjør at vi slipper for lett inn de fleste målene. Jostein scoret målet vårt fra et langskudd, fint mål!

Så var sesongen i gang – motstander var Vardal.

Laget: Stig Henning – Marius, Hans Olav, Knut, Vebjørn – Kjell Arvid, Bjørnar, Jostein, Karol, Robert – Henrik. På benk og alle benyttet: Anders, Bjørn Erling, Øyvind og Makele.

Som alle andre kamper før serien starter, så slipper vi fremdeles inn alt for lettkjøpte mål. Vi går til pause på resultatet 5-0, og kampen ender med 9-0 seier til Vardal. Det ble spilt en respektabel andre omgang, tross fire mål i sekken. Dommer Geir Pedersen måtte gi ut gult kort til både Marius og Bjørnar.
Vardal er et av de beste lagene i avdelinga, sammen med soleklare favoritter Skreia som har fått igang et godt lag. De vant forøvrig 17!!-0 over Øystre Slidre. Vi møter Skreia i neste seriekamp (lørdag 13.mai), og regner med at dette blir en tøff kamp. Men vi skal gi dem kamp, og de skal slite for poengene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.