Treningshelg i Oslo!

Helga 7-9 april skal Vest-Torpa på treningshelg i Oslo. Her vil det være fokus på trening, kamp og det sosiale!

Fotballkampen skal spilles lørdag 8.april mot Skeid. For å ikke skape forvirring er det forskjell på Skeid og Skeid Fotball.

Allianseidrettslaget Skeid består nemlig av to juridiske enheter, som da er Skeid og Skeid Fotball. Skeid Fotball drifter det som er «satsingsklubbene», det vil si Skeid Fotball og Skeid fotball 2 som spiller henholdsvis i Post-Nord ligaen (2.div) og 4.div. Skeid Fotball er dermed en egen enhet og er uavhengig av Skeid (breddeklubben) som vi skal møte.

Skeidlaget vi skal møte uttaler seg selv for Skeid 3, dette sett ut fra et hierarki.

I 2016 hadde Skeid et lag i 6.divisjon og et i 8.divisjon (Skeid 2). Skeid som startet i 6.divisjon gikk i oppløsning og fikk problemer med spillere. Dette gjorde at de i sommerferien byttet laget fra 8.div med laget i 6.div, siden laget i 8.div hadde en større kontinuitet i spillergruppa.

Fotballaget vi skal møte startet sesongen i 8.divisjon i 2016, og der lå de på en respektabel 3.plass frem til sommerferien. På grunn av problemene med laget i 6.div, flyttet de seg opp to divisjoner for å ta over det Skeidlaget. Da de tok over lå de allerede i bunnen av 6.div. De spilte 8 kamper og de vant 3, 1 uavgjort og tapte 4 kamper. Dermed rykket de ned til 7.divisjon pga. serieomleggingen som gjorde at halvparten av lagene gikk ned en divisjon.

Skeid, som vi skal spille treningskamp mot, har en solid spillergruppe som har vært med i seriesystemet siden 2009 sesongen. De er mange spillere, en blanding av yngre og eldre spillere – som utgjør en snittalder på ca. 28 år. I 2017 skal de altså spille i 7.div, og man kan vel si de både rykket opp og ned i 2016!

De som er med er; Stig Henning, Jostein, Vebjørn, Anders, Knut, Hans Olav, Robert S, Kim, Henrik, Makele, Denden, Karol, Øyvind, Jan Ole, Bjørnar, Bjørn Erling og Geir Ove. I tillegg skal fysioterapeuten Camilla være med innover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.