Vest Torpa 2 – Etnedal 0-4 (0-2)

Vest-Torpa 2 og Etnedal møttes i treningskamp lørdag, hvor Etnedal vant 4-0 (2-0).

Laget til Vest Torpa 2:

Bjørnar

Joakim      Geir Ove           Hans Olav        Jøran

Jan Ole         Knut             Marius           Sondre

Bjørn Ering       Kim

Benk: Anders, Makele, Denden, Robert S og Christoffer

Dommer: Svein Erik Slåttsveen.

Vest Torpa kom tidlig i angrep, hvor Knut fikk avsluttet fra 25 meter, et farlig skudd som kunne startet godt i favør Vest Torpa. Dessverre tok Etnedal grep om kampen og hadde det meste av banespillet, vant flest dueller og skapte mest. De skapte ikke all verden med sjanser, men de kom seg forbi forsvaret to ganger, og det var nok til å gå til pause med 2-0! Dette var forsåvidt ganske lettkjøpte mål. Kim måtte ut etter 20 minutters spill, Christoffer kommer inn i for han. Anders og Jøran byttet ett par ganger i løpet av omgangen. Knut fikk forøvrig gult kort etter en takling.

Til pause kommer Makele inn for Sondre, Denden inn for Jan Ole, Robert inn for Marius. Vi er mer på høyde med Etnedal nå, men etter 20 minutters spill tar Etnedal igjen over det meste. Nærmeste mål vi kommer denne omgangen er sjansen Anders får etter en corner, men dessverre gikk ikke den inn. Det mest overraskende målet var vel målet til Etnedal fra omkring 40 meter, et frispark de sparker rett i mål før noen rekker å reagere. Godt gjort av spilleren fra Etnedal, litt udyktighet fra vår side å ikke følge nok med.

Etnedal har et godt lag, og jeg regner med de kommer til å kjempe høyt oppe i 6.divisjon! Vi takker Etnedal for kampen og ønsker dem lykke til videre i kommende sesong.

Foran lørdagens kamp:

Vest-Torpa 2 og Etnedal har møtt hverandre mange ganger opp igjennom tiden. Siden sesongen 2012 har de møttes 11 ganger (10 i seriesammenheng), hvor Vest Torpa har 1 seier, 1 uavgjort og 9 tap.
Siden 2012 sesongen og ut 2016 sesongen har 52!! ulike spillere spilt mot Etnedal. Spilleren med flest kamper mot Etnedal er Bjørn Erling og Robert S med 10 av 11 kamper og Toni med 9 av 11 kamper. (Det er usikkerhet rundt en kamp om det er Robert H eller Robert S).

Spillerne som gjennom disse sesongene har scoret mest mot Etnedal er Kjell Arvid Briskodden og Morten Enger med 3 mål hver. Espen Bjørnerud, Robert Haugerud og Jan Ole Haugen har 2 mål hver mot dem.

Legger ved en lenke til referat i 2015 – mye kort ute å går i disse kampene: https://torpafotball.no/wp/?p=4849

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.