Treningskamp mot NLI junior endte 1-1!

Årets første treningskamp ble spilt mandagskveld mot Nordre Land junior. Kampen endte 1-1 etter at Vest-Torpa ledet 1-0 til pause.

Laget som startet var:
Stig Henning – Erik S, Hans Olav, Knut, Vebjørn – Frode, Kim, Bjørnar – Geir Over, Henrik og Makele. De som startet på benk var Jostein, Robert, Wedi “Denden” Adey og Bjørn Erling. Alle fikk godt med spilletid.

Juniorene til Nordre Land hadde mye av banespillet, men de sleit med å få uttelling. I første omgang hadde de forholdsvis to store sjanser, men klarte ikke få ballen i mål. Litt i mot spillets gang slår Frode en fin pasning opp til Henrik, som alene kjemper inn sitt første mål på A-laget etter halvspilt omgang.

Andre omgang startet som første omgang endte, og det var at Nordre fremdeles hadde mest ballbesittelse. De hadde vanskeligheter med å komme innenfor 25 meter siden vi lå godt og kompakt. Målet til juniorene kommer når det er igjen 3 minutter av kampen etter en corner. Ballen blir headet litt frem og tilbake i feltet, og det er et litt enkelt mål de scorer dessverre.

Dommer for dagen var Svein Olav Fossholt, dømte bra. Ingen kort ble delt ut.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.