4.divisjon sist sommer under lupa

Har sett litt nærmere på sist sesong for 4.divisjonslaget. Våren var bedre enn høsten – og 1.omgang var bedre enn 2.omgang….

Laget endte på 8.plass med 24 poeng med målforskjell 47-80 (30-37 første omg./17-43 2.omg).

Vår-sesongen  (med 2 kamper mot Vind) endte med 18 poeng med målforskjell 33-37 (23-18 første omgang/10-19 i andre omgang).

Høst-sesongen (uten kamp mot Vind) endte med 6 poeng med målforskjell 14-43 (7-19 i første omgang/7-24 i andre omgang).

Tar også med de første 8 omgangene som Roar/Svein var med: 12 poeng med målforskjell 20-24 (15-12 i første omgang/5-12 i andre omgang).

Treningskamper: Det ble spilt kun tre treningskamper. De ble alle vunnet (Vang 4-1, Lillehammer 2 3-0 og Søndre Land 5-1)

Spillermatriell: Erlend fikk med seg bare et par treningskamper, samt første kamp mot Vind. Kim var med et par treningskamper. Deretter prioriterte han hus – og skulle bli med etter ferien. Men skadet seg utenfor fotballen, og ble aldri med. Frode var med et par treningskamper, men valgte å prioritere skyting. Ble med noen sene høstkamper. Jørn flyttet til Bodø. Fikk med seg 5 seriekamper, og ble av spillerne kåret til lagets beste i tre av dem. På fjerde plass totalt i konkurransen årets spiller. Synd han ikke var med lengre ! (dessverre har han ikke meldt seg inn i ny klubb i nord). Stian var med frem til ferien. Deretter valgte han Hamar il i og med at han bodde/gikk på skole/arbeidet på feil side av Mjøsa. Han scoret 8 seriemål for VTUL i år – 7 av dem på de siste 2 kampene !! Keeper-veteranen Kurt var med de tre første kampene. Deretter skadet, men var inne igjen et par kamper. Valgte deretter å la hanskene ligge. Steffen hjalp et par kamper, ellers var det 16-åringen Stig Henning  som ble redningen. Selvsagt uerfaren med seniorfotball. Totalt var 28 spillere innom laget for å få gjennomført. Så man kan vel slå fast at det ble litt færre med enn håpet – og litt færre på høst enn vår.

Straffespark: Christoffer tok 8 straffer. 6 av dem gikk i mål. Scoring mot Vang, Lillehammer 2 og Søndre Land i treningskamper – og scoring mot Kolbu/KK, Søndre Land og Toten i seriekamper. Men misset mot Toten (b) og Snertingdal/Redalen (b). Stian tok 2 straffer, begge hjemme mot Vind i seriekamp (h). Fikk mål på første forsøk, men misset det andre. 

Kort: Spillerne tok i mot 24 gule og 1 rødt kort. Dette medførte at de måtte stå over 4 kamper: Christoffer sto over mot Kolbu/KK hjemme, Hans Olav sto over mot Søndre Land borte, og Erik sto over mot Søndre Land og MBK Domkirkeodden hjemme.

Mål: Morten ble jo toppscorer med 15 mål – 14 av dem i seriekamper. Ble nr.4 om OA-kruset. Christoffer ble nest best med 13 mål – 7 av dem i seriekamp. (6 av 13 på straffer). Stian ble tredje best med 9 mål – 8 av dem i seriekamper (1 på straffe). Michael var beste pasningslegger i følge Knut og Hans Olav, nemlig 7 assist. Erik og Oddleif  var nærmest med sine 4.

Lokaloppgjør: Vest-Torpa var dårlig i lokaloppgjør i sommer. Seier begge kampene mot Dokka, men tap alle de 6 oppgjørene mot N.Land, S.Land og Snertingdal/Redalen 2. Hadde man vunnet hjemmekampene mot disse, ville VT på tabellen ved sesongslutt vært foran Vind og N.Land. Så med bedre tenningsnivå i lokaloppgjørene kunne det endt høyere opp. Men 4.divisjon vil vel kanskje være bedre enn kretsligaen neste år….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.