Hans Olav årets spiller – Morten toppscorer

Spillernes egen avstemning kåret Hans Olav til årets spiller i Vest-Torpa. Han oppnådde 44 stemmer. De nærmeste var Morten (2.) og Michael (3.). Morten ble som tidligere nevnt årets toppscorer.Vært å merke seg er at Jørn Bakken ble nr.4 med sine 5 kamper på våren. Han hadde flest stemmer i tre kamper. Stian K. Haugen ble nr. 5 ved å være med før ferien. Han scoret forøvrig 3 og 4 mål de to siste kampene før overgang til Hamar il. De to kampene fikk han flest stemmer. Og Stian  ble forøvrig tredjemann om “toppscorer’n ” etter Morten og Christoffer.

2 kommentarer:

  1. Gratulerer til Hans Olav og Morten! Hans Olav sku hatt en ekstra premie for å ha tatt ansvar, itte bare den siste tiden etter trenerbytte, men helt siden vi meldte overgang til Vest-Torpa UL igjen:)

    1. Ja, det med ansvar gjelder vel deg også. Først til kampforberedelser – og på plass til ferdig pyntet opp. Og tilsvarende ved trening. Godt jobbet begge to !!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.