Vang vant 3-2 (1-1)

Vest-Torpa tapte siste kampen mot Vang 2-3. Morten scoret begge målene, og ble toppscorer. Andre resultater: S.Land – N.Land 2-0, Brumunddal 2 – Lunner 1-2, Snertingdal/Redalen 2 7-2, Toten – Kolbu/KK 2-1 og Vind – MBK Domkirkeodden 3-2.

Startoppstilling: Stig Henning, Oddleif, Erik H, Knut, Vebjørn, Marius, Hans Olav, Christoffer, Bjørnar, Gustav og Morten. Toni inn for Bjørnar etter pause og Erik S inn for Marius midt i 2.omgang. 

Referatet er sammendrag fra Knut, Hans Olav og Erik S på bilturen hjem:

“Det er en forholdsvis jevn førsteomgang. Vang har noen farlige skudd, og scorer mål fra midten som går i bue over Stig Henning og i mål (24.min). Like etter er vi farlig frampå da Christoffer skyter i stolpen. Hans Olav er på returen, men rekker ikke helt fram og skyter over mål. Her var det nær utligning ! Spillet går sin gang, og Oddleif slår en ball opp til Morten, som setter den greit bak Vang’s keeper (36.min.) Vi går til pause på 1-1. 

I annen omgang hadde Vang presset, men vi klarte å komme i ledelse da Erik H slår et frispark opp til Morten. Han stusser ballen like foran keeper, over ham og i mål. 2-1 (53.min). Det ble 2-2 etter at Stig Henning hadde en avklaring rett i en Vang-spiller (56.min). 3-2 målet (seiersmålet) fikk de etter en corner. Det ble litt klabb og babb, og ballen rullet inn i hjørnet.

Vang hadde tosifret antall cornere i kampen. Og vi misset på mange pasninger framover på banen. Dette resulterte ofte i at Vang kunne kontre mot oss. Alt i alt en fortjent seier til Vang. Med litt flaks kunne vi ha fått med oss ett poeng på slutten da Morten hadde et skudd i stolpen.”

Se også www.fkvang.no

Morten scoret to - og ble årets toppscorer for A-laget i hard konkurranse av Christoffer.
Morten scoret to – og ble årets toppscorer for A-laget i hard konkurranse av Christoffer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.