Årets siste kamp i Vang

Siste serieomgang i 4.divisjon sparkes i gang kl.15.00 i dag. Vest-Torpa møter Vang på bortebane. Plassering for våre blir uansett nr.8. Vang har mer å spille for, da både Lunner, Dokka og S.Land har mulighet for komme foran dem ved seier.

Følgende 13 dro til Tveit stadion i Vang: Erik H, Erik S, Hans Olav, Knut, Oddleif, Bjørnar, Stig Henning, Morten, Christoffer, Marius, Vebjørn, Gustav og Toni. Heller ikke Vang har mer enn 14 i troppen på hjemmebane. 

Vest-Torpa har svært ofte vært oppsatt med bortekamp mot Vang, både 4. og 5.divisjon, i siste omgang. Litt interesseløse kamper uten betydning. Vi synes det er langt opp der til kamp, men for Vang’s vedkommende er Brovold, og Nordre Land, korteste tur for dem. Brumunddal, Hamar og Lunner er deres langturer.

Men for spillerne er det kamp om toppscorer’n mellom Morten og Christoffer. De står likt foran denne siste runden. Og en god kamp i dag kan jo også ha betydning for årets spiller….

Kristoffer Leirdal fra Kolbu dømmer kampen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.