Toten vant 4-1 etter 1-1 ved pause

Vest-Torpa holdt spenningen halvveis ut i 2.omgang mot Toten på Lundemoen lørdag aften. Da gjorde Toten 3-1, og det kunne virke vanskelig å ta igjen når man hadde lite nye krefter å sette inn fra benken. Vest-Torpa tok forøvrig ledelsen 1-0 etter 24 minutter. Det var Christoffer som scoret på straffe etter at Morten var felt.

Vest-Torpa’s lag lørdag: Stig Henning – Oddleif, Knut, Hans Olav, Vebjørn – Espen, Jostein, Marius, Christoffer – Gustav og Morten. Innbytter i 2.omgang Frode Rundhaug.

Tilskuere ca 50.

Kort: Oddleif gult

Dommer: Knut Storvik, Vågå med linjedommerne Svein Erik Slåttsveen, Etnedal fk og Runar Brennengen, Raufoss fotball. De klarte seg greit i en lettdømt kamp.

Stig Henning gjorde en fin redning på god Toten-sjanse etter 9 minutter. Tre minutter senere hadde Vest-Torpa en tilsvarende stor sjanse. Men Christoffer løp ikke raskeste vei, og keeper rakk før ham. Så tok hjemmelaget ledelsen etter 24 minutter. Morten satte fart etter venstresida og innover i feltet. Der ble han felt, og Christoffer ble de som skulle skyte straffen. Det gjorde han via keepers fot og tverrligger. Men inn gikk den. Morten hadde ny fin sjanse tre minutter senere, men nå fra høyre. Men skuddet ble løst, og rett i keepers fang. 1-1 scoringen kom etter 35 minutter. Rasmus Ulsrud var scorer, men det virket som Stig Henning burde tatt den. Dette ble pauseresultatet. 

Det gikk 6 minutter av annenomgang før første scoring kom. Et skudd fra Toten’s kaptein gikk via Hans Olav’s bein og forbi en utmanøvrert Stig Henning. Tre minutter senere hadde Toten’s Jonas Harefallet en brasse som gikk i tverrligger. Rett før kvarteret var gått kom Frode inn i stedet for Jostein – og Oddleif fikk gult kort (sitt andre for sesongen). Rett etterpå var Knut svært nær scoring. Corner fra høyre til Knut’s hode. En god heading ble avverget på strek av en utespiller. Ei utligning her kunne gitt annet kamputfall. Men midt i omgangen gjør Toten 3-1, og det ser med en gang vanskeligere ut. Og det ble det. De punkterte kampen med sin 4-1 scoring fire minutter før slutt. Et skudd fra litt spiss vinkel på venstresida  som det virket at Stig Henning var litt passiv på. Men som 17-åring er man i lære…!

Når man tenker på at sentrale folk som Michael og Erik var fraværende for skade og sjukdom, var kampen under ett, positivt. Så all ære til de tolv som var på banen i dag. Dere kan også sette Vang på prøve til helga. Der skal det også avgjøres hvem som blir toppscorer av Morten og Christoffer. De står likt pr. i dag. (Morten har flest i seriekamper – usikker på om dette kan være avgjørende hvis likt…)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.