B-laget avsluttet med 3-7 tap i Etnedal

Mandag kveld ble den utsatte kampen mot Etnedal spilt på Mosletta. Vest-Torpa ledet ei tid 2-0, men Etnedal klarte å snu til 3-2 ledelse før pause. Det siste var et straffespark. I annen omgang økte vertene til det til slutt sto 7-3 til dem. Christoffer laget alle målene for Vest-Torpa. På sine 11 kamper for B-laget har han dermed laget 20 av 29 mål, altså nærmere 70 %. Han kjemper forøvrig med Morten om bli toppscorer for A-laget.

De som var med i Etnedal mandag: Stig Henning, Jan Ole, Jon, Toni, Anders, Christoffer, Vegjørn, Daniel, Jøran, Hans Marius, Gustav, Øyvind, Eirik og Maikele.

Dette var dermed siste kampen i årets serie. Ringelia har nemlig trukket 7-er laget sitt i høst. Så får vi se hvordan serien organiseres neste år. Kanskje omgjøringa av seriesystemet gjør at det blir 6.divisjon… Aldri har vel Vest-Torpa gjort det dårligere med sitt andrelag !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.