Nordre var best på kunstgresset

Nordre Land vant lørdag ettermiddag sin hjemmekamp mot Vest-Torpa med 3-0 (1-0). Etter deres sterke førsteomgang var seier rettferdig. Annen omgang var mer jevnspilt, men det var bare hjemmelaget som klarte å score. Og det er jo da man vinner kamper.

Vest-Torpa’s lag lørdag: Stig Henning – Michael, Knut, Erik, Vebjørn – Jostein, Hans Olav, Gustav, Espen, Christoffer – Morten. Innbyttere benyttet: Oddleif og Kurt. Ikke benyttet: Bjørnar.

Målene: 1-0 etter 7 minutter Espen Granvang, 2-0 etter 80 minutter Leon Lynard, 3-0 etter 92 minutter Torjus Røste Strømsjordet.

Tilskuere: snaut 100

Dommertrio: Adrianus T. Nugteren, Vingar med assistentene Nils Røli, Kolbu/KK og Sander Evenrud Kildal, Vind.

Kort: Kristian Finstuen, N.Land gult

Andre resultater: Snertingdal/Redalen 2 – S.Land 5-0, Lunner – Dokka Sport 0-3 og Vang – Vind 2-4 og mandag kveld Brumunddal 2 – Kolbu/KK 6-5 !

Nordre Land dominerte førsteomgangen, men de var på ingen måte effektive og ledet bare 1-0 til pause. Målet kom etter 7 minutter, og det virket som burde være Stig Henning’s ball. Vest-Torpa slet med å komme opp på banen. Jostein ble skadet allerede etter 10 minutter, og en småsyk Oddleif kom inn i hans sted. Michael ble da flyttet fram på Jostein’s plass, og Oddleif tok over backplassen. Vest-Torpa var lite produktive og produserte bare et par skudd og en corner. 

I annen omgang var Vest-Torpa langt bedre med, og hadde til tider et godt tak i kampen. Men Morten hadde en vanskelig oppgave framme. Alt for ofte ble det balltap etter pasning på “måfå”. Laget mangler selvtillit. Alt for ofte kom det et langt framspill i håp om at Morten skulle gjøre jobben på egenhånd. Innlegg fra sidene så vi nesten ikke før Morten selv gikk på siden å la inn. Men ingen maktet gjøre noe med dem. Det så  lenge ut til at Nordre skulle vinne med det ene målet, men 10 minutter igjen laget de 2-0. Vest-Torpa flyttet da fram Erik for å gi mer tyngde i angrep. Men det lyktes heller ikke dette. I stedet gjør vertene 3-0 et par minutter på overtid. 

Dermed er seks av åtte nabooppgjør endt med tap, noe som selvsagt er alt for dårlig. Bare kampen mot Dokka er endt med seier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.