Lokaloppgjør mot N.Land lørdag

Lørdag kl.15.00 spilles 4.div.kampen mot Nordre Land på Brovold stadion. Vertene må finne seg i å være favoritter ut fra tabellposisjon. “Storebror” vant vårkampen knepent 3-2 etter 1-1 ved pause. Kanskje litt uheldig Vest-Torpa ved den anledning.

Forrige sesong spilte klubbene i hver sin avdeling. For to år siden vant Nordre Land 3-1 (3-1) i tilsvarende kamp på Brovold. Den gang var Nordre klart bedre. I vår hjemmekamp på Lundemoen vant Nordre 3-2 (1-1),  kanskje litt ufortjent. Vi håper morgendagens kamp kan frambringe litt motivasjon etter det smertelige 1-10 for Brumunddal 2 mandag. Men også Nordre tapte høstkampen 0-9 mot Br.dal 2. Så hedmarkingene har stått på for å ha sitt lag i kretsligaen til års. Nordre Land har også sjanse om dette selv om de skulle bli nr.6 som de er nå.

Nordre Land har som Vest-Torpa hatt en svært dårlig høstsesong. De har vel slått Dokka 1-0, slått Lunner 1-0 og spilt 2-2 mot Vang, altså 7 poeng. Vest-Torpa har slått Dokka 2-1 og slått Lunner 3-2, altså 6 poeng. Ut fra dette kan man jo håpe på en jevn og spennende kamp. Tore Berglund fikk forøvrig sitt tredje gule kort sist, og må stå over.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.