Vondt ble til verre !

Vest-Torpa holdt på å få en pangåpning da Espen dunket ballen i stolpen før minuttet hadde gått. Men bare minuttet senere gjorde Sn.dal 1-0 til seg. Dette ble også pauseresultatet. I annen omgang scoret Snertingdal fire ganger, og vant fortjent. Selv om 5-0 var i meste laget.

Kampfakta: Res.: 0-5 (0-1)

Gule kort: Jostein og Frode for V.Torpa — samt Niclas Hoffsbakken Helli, Kristian Grøterud og Arturas Kasputis for Snertingdal/Redalen 2.

Mål: 0-1 etter 1 min. Hoffsbakken Helli, 0-2 etter 56 min og 0-3 etter 58 min begge ved Fredrik Sandvik Haganæs,  0-4 etter 69 min. ved Tomas Pedersen og 0-5 etter 85 min ved Kasputis.

Blomsteroverrekkelse: Erik fikk blomster for å spille kamp nr.100 for A-laget.

Dommertrio: Nils A. Solberg, Slidre/Røn fotballklubb med assistentene Alier Ajak Wuoi, Vind og Nils Røli, Kolbu/KK. — Merkelig at Solberg og Wuoi ikke så slag som skulle gitt rødt etter 42 min. – og flere ville nok gjerne sett i reprise om det var offside ved 0-2/0-3. 

Vest-Torpa’s lag: Stig Henning – Oddleif, Knut, Erik, Michael – Christoffer, Jostein, Frode, Espen – Hans Olav og Morten. Gustav kom inn etter 70 min for Frode.

Som sagt hadde Espen skudd i stanga etter 30 sekunder. Dette kunne, om den hadde gått inn, gitt et helt annet kampbilde. I stedet gikk Sn.dal/Redalen 2 i angrep og scoret på et kjempeskudd. De første minuttene er også VT med når det gjaldt sjanser. Vi så Morten driblet seg innover mot mål, skudd fra Espen som går til corner, og Hans Olav’s heading på denne som går over krysset. Men etter hvert tar dølene over. Først med skudd utenfor. Deretter et par cornere. Den første header Erik utenfor til ny corner, den andre får Stig Henning slått ut. Litt før halvveis i omgangen får Sn.dal sitt første gule kort ved Kristian Grøterud. I andre halvdel av omgangen har Sn.dal initiativet med skudd i fanget på Stig Henning, et par cornere og en farlighet i feltet. V.Torpa har også en mulighet, men bortelagets keeper er kjapp og når ballen. I det 42.minutt er situasjonen som ga høylydte reaksjoner. Duell mellom Jostein og Kasputis ender med at sistnevnte slår. I deres forrige kamp mot MBK Domkirkeodden skriver bortelaget at det var i ferd med å ende med et gammeldags bygdeslagsmål, og det kunne det jo her også da dommer og assistentdommer sier de ikke ser hva som skjer. Med utvisning etter 42 minutter på stillinga 0-1 kunne også det gitt et annet kampbilde.

Annen omgang kunne startet raskt med utligning. Men Michaels skrudde frispark gikk utenfor. Men Sn.dal grep tak i kampen, og styrte omgangen. I hvert fall etter at de fikk to raske mål etter 56 og 58 minutter. Beste torpa-sjanse hadde vel Christoffer på stillinga 0-4, men keeper redder. To av målene var tvilsomme når det gjaldt offside, men linjedommer Røli hadde vel kontroll…? Det femte målet hadde Stig Henning hånda på, men slo bare videre inn i mål.

Snertingdal vant fortjent, om litt for stort. De hadde størst innsats og vilje. På samme måte som i forrige møte i sommer. De ligger godt an til å sikre plass i kretsligaen neste sommer. Hvis det da godkjennes sammensatte lag i denne da. Men det gjør det vel. Helli må vel forøvrig stå over bortekampen mot Kolbu/KK for tre gule.

Når det gjelder dommerne, så vet vi jo fra før at man får ikke de beste dommerne i de laveste divisjoner. Men for klubbdommerne, som hadde avslutning etter sesongen før kampen, var det vel betenkelig å høre alle tilrop til dommeren. Men takk til Morten og Vegar’s J12 og J14 som i stedet prøvde å oppildne spillerne med kamprop og heiarop.

Vest-Torpa har også mulighet om å klare 6.plassen og kretsliga. Om Brumunddal 2 taper dagens kamp mot MBK Domkirkeodden – og Vest-Torpa slår Br.dal mandag om ei uke – er de bare poenget etter dølene. Tvi tvi !

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.