Snertingdal til Lundemoen lørdag

Lørdag er det duket for lokaloppgjør i 4.divisjon mellom V.Torpa og Snertingdal på Lundemoen. Kampen spilles klokka 15.00. Før det er det pikekamp J14 mellom Torpa og Harestua. Den spilles klokka 12.00.

Snertingdal høvlet over Vest-Torpa med 4-0 i sin hjemmekamp i sommer. Også i fjor vant de sin hjemmekamp, den gang med 2-1. Da klarte Vest-Torpa å snu det til sin fordel 4-2 i kampen på Lundemoen.  Vi får håpe de klarer det samme denne gang. Men Snertingdal har vært sterke i år. Dette ved hjelp av påhenget Redalen 2. Så dølene må nok finne seg å være favoritter. Vidar Øverstuen fikk to gule kort, og dermed rødt, sist kamp. Dermed må han stå over. Vest-Torpa har ingen som står over for kort, men skader gjør vel at noen må stå over. Jeg har ikke oversikta, men Hans-Marius står vel fortsatt over. Erlend prøvde seg forøvrig på B-kamp igjen mandag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.