Fortjent seier over Lunner

Kveldskampen fredag mot Lunner endte med Vest-Torpa seier 2-1, etter 1-1 ved pause. Og det var en fortjent seier etter en sterk annen omgang. Morten scoret begge målene. Hold av lørdag om åtte dager for lokaloppgjør mot Snertingdal !!Det var godt med en trepoenger i kampen mot Lunner. Dermed holdt man plasseringen på tabellen, og tok inn på Snertingdal (tapte 1-3 for MBK Domkirkeodden) og N.Land (2-2 borte mot Vang). Spiller de neste kampene mot lagene over oss på tabellen: Snertingdal (på Lundmoen), Brumunddal 2 (borte) og N.Land (borte).

Til kveldens kamp manglet: Oddleif (firmatur til Italia), Espen (skadet), Hans-Marius (skadet) og Gustav (banespeaker Raufoss). Hans Olav var tilbake etter å ha stått over for kort, og Frode debuterte i seriesammenheng denne sommeren.

Laget fredag: Stig-Henning – Michael, Knut, Erik, Vebjørn – Frode, Jostein, Hans Olav – Kjell Arvid, Morten, Christoffer. Benyttet innbytter: Toni. Innbyttere ubenyttet: Kurt, Jan og Marius.

Mål: 1-0 etter 22 min. Morten, 1-1 etter 24 min Kenneth Rønningen, 2-1 etter 81 min Morten. 

Tilskuere: ca 40 i fint spillevær på ypperlig bane.

Dommer: Herman Bostad, Gjøvik-Lyn FK, med assistentene Jan Erik Bjørnstad FK Toten og Ole Lagesen fra Brumunddal fotball.

Gule kort: Kjell Arvid, Frode, Hans Olav og Christoffer for Vest-Torpa, samt Kenneth Rønningen for Lunner. (forbehold: dommer har ikke lagt inn ennå)

Fra første omgang fredag
Fra første omgang fredag
Hans Olav og Erik glade til garderoben med 3 poeng.
Hans Olav og Erik glade til garderoben med 3 poeng

1.omgang: Lagene følte hverandre litt på tennene til å begynne med. Vest-Torpa hadde en corner etter tre minutter. Men fra Michaels fot gikk den over medspillernes hode. Etter denne kontrer Lunner, men skyter utenfor. Innen 10 minutter har gått, går bortelaget 2 ganger i offside. Ellers lite sjanser utover omgangen. En innsatspreget Kjell Arvid får gult kort etter 13 min. Men halvveis ut i omgangen gjør målhungrige Morten 1-0. Men bare et par minutter senere gjør Kenneth Rønningen 1-1 på et langskudd med høyrebeinet. Etter 36 minutter har Lunner et skudd, men Stig Henning redder. Etter 39 minutter har VT frispark langt ute fra, og Michael er fremme og header i stanga, men vinkes av for offside. Rett etter går Morten raskt framover og skyter. Keeper redder med beinet, og Michael skyter på returen. Det blir dømt corner, mens spillerne mener det var aktiv hånd, og dermed straffe. Corner’n gir ikke uttelling. Like før slutt på omgangen netter Lunner, men blir helt rett av linjedommer vinket for offside.

2.omgang: Omgangen starter med Lunner-dominans de første minuttene. Men etter hvert kommer hjemmelaget inn i kampen. Etter 53 minutter tas Morten utenfor 16-meteren. Han tar selv frisparket, men godt utenfor stanga. Et par minutter senere corner fra høyresiden, der Hans Olav header rett utenfor stanga. Og Hans Olav hadde stor sjanse foran målet etter 57 minutter, men lykkes ikke. Og bare minuttet senere får han ny stor sjanse på innlegg, men heller ikke nå lykkes han. Og ikke ferdig med sjansene: etter 60 minutter har laget frispark fra sida som Hans Olav er NESTEN framme på. Ti fine minutter — men skulle de ikke klare å score..? Minuttet senere gjør Jostein forsøk på skudd, men godt ut for hjørne. Og bare minuttet senere gjennomspill til Christoffer som kommer til dørlinja på venstresida. Her skulle han vel fått corner, men en vanskelig plassert linjemann på motsatt side av målet vinker for utspill. Christoffer kaster ballen i bakken,  og blir betalt med gult kort. Det hardner til, og også Frode får gult. Etter 66 minutter har Lunner frispark fra 35 meter, men lykkes ikke. Midtveis i omgangen tar Vebjørn frispark ute fra siden på 40 meters hold. Ballen går i bakre kryss og ut. Hans Olav prøver febrilsk å komme på returen, men ender opp med gult også han. Sakte men sikkert kommer nå Lunner tilbake. Etter 71 minutter skudd utenfor  fra 16 meter. Deretter en corner (riktignok feildømt) som heades utenfor. Kvarteret før slutt har Kjell Arvid og Morten sjansen foran mål, men lykkes ikke. Og minuttet senere blir Kjell Arvid spilt gjennom på høyresiden. Han prøver legge/skyte, men Lunner klarerer til corner. Seiersmålet kommer da det er 9 minutter igjen. En kort stikker fra Erik til Morten i midten fører ham alene med keeper. Og som den målgjører han er satte han ballen sikkert bak keeper. Det førte til stor spenning om et slitent lag kunne stå i mot et nå presset Lunner. Men forsvaret sto godt i mot — noe de forøvrig gjorde hele kampen. Erik og Knut spilte vel sin beste kamp i sammen. Begge slapp ned skuldrene og ryddet unna. Vebjørn, som var innpå i sin seriekamp nr. 7, spilte sikkert og godt på back. Og Michael på motsatt side vet vi hvor står. Selv om han har spilt bedre enn denne gang. 

Så jeg tror både spillerne og vi tilskuere kan glede oss til lørdagens lokaloppgjør mot Snertingdal ! Fortsett i samme trend: slipp ned skuldrene – og tørr å la spillet gå på den fine gressmatta !

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.