Bortekamp mot Søndre i kveld

Kunstgressbanen i Hov er kamparena for kveldens 4.divisjonskamp mellom Søndre Land og Vest-Torpa. Og med regnværet som er ventet i dag, har nok kunstgresset sin fordel. Men som tilskuer skal du ikke la deg skremme. Det er spådd fint vær etter kl.17.00. Og kampen spilles kl.19.00.

Kampen på Lundemoen på forsommeren endte med 7-3 seier til Søndre – etter at ledet 4-3 ved pause. Dette måtte være en skikkelig grå dag for våre spillere. Å tape hjemme med slike sifre for en nabo er surt. Så det må være motivasjon nok foran returoppgjøret. Men Søndre vil nok selge seg dyrt. De har ikke tatt poeng hjemme ennå i sommer, og dette vil de nok gjerne gjøre noe med. De 6 poengene de har tatt er borte mot V.T. og borte mot Lunner.

I en treningskamp lagene mellom på tilsvarende bane i vår, vant V.Torpa 5-1. I serien i fjor spilte lagene i hver sin avdeling. I 2014 vant V.Torpa hjemme 3-1 og på gressbanen i Hov ble det 4-0.

Troppen i kveld: Stig-Henning, Oddleif, Erik, Knut, Michael, Christoffer, Vebjørn, Morten, Espen, Jan, Marius, Kjell Arvid, Gustav.

Kampen ledes av Kristoffer Leirdal, Kolbu.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.