Fredag kommer serielederen

Ny kamp på Lundemoen fredag kl.19.00. Da kommer serielederen i 4.divisjon, nemlig Kolbu/KK, på besøk. Det blir en hard kamp mellom Kolbu/KK, Toten og MBK Domkirkeodden om førsteplassen og muligheten til å spille KM-finale.

I fjor spilte Kolbu/KK i tredjedivisjon, men gikk ned igjen. For to år siden, i Kolbu/KK’s opprykksår, spilte Vest-Torpa i samme avdeling som dem. Første kamp, på Kolbu, vant Vest-Torpa 2-1 etter 1-1 ved pause. På Lundemoen ble det hjemmeseier 3-2 etter 2-0 ved pause. I årets serie vant Kolbu/KK 3-1 (1-0) på Kolbu/KK’s bane. 

Selvsagt vil totningene være storfavoritter her. Men det var de også for to år siden. Så det er lov å håpe. Innsats kan flytte fjell !

Troppen fredag: Stig Henning, Oddleif, Hans-Marius, Erik, Knut, Michael, Hans Olav, Jostein, Gustav, Morten, Espen, Kurt, Vebjørn, Vetle, Toni og Bjørnar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.