Dokka beseiret 3-2 igjen

Som kampen mellom Dokka og Vest-Torpa på Dokka stadion i mai endte også denne med 3-2 seier. Ved pause ledet Dokka 2-1 på Lundemoen nå i kveld. Hjemmelagets mål kom ved Morten Enger 2 og Erik Harstad. Forøvrig holdt Snertingdal/Redalen 2 0-0 hjemme mot Toten.

Laget til Vest-Torpa torsdag: Stig Henning – Oddleif, Knut, Erik, Hans-Marius – Hans Olav, Jostein, Michael – Cristoffer, Morten, Espen. Innbyttere benyttet: Gustav og Toni-Andre. På benk ubenyttet Kurt Idar, Vetle, Vebjørn og Bjørnar.

Dokka stilte med følgende førsteelver: Øystein Lunden Slåttsveen, Vegard Rostad, Espen Sæther Haugerud, Vebjørn Edvardsen Nyhus, Mads Mario Tollefsrud, Espen Tørnkvist, Joachim Menkerud, Per Ivar Solhaug, Markus Øyhus, Martin Stabekk og Øystein Askvig.

Dommer: Kristoffer Leirdal, Kolbu il med linjedommerne Arvid Holmlund, Harestua il og Herman Bostad, Gjøvik-Lyn FK. Godkjent standard på dømminga.

Gule kort: Oddleif, Knut og Christoffer, samt Andre Gullen Normann.

Tilskuere: ca 80 stk.

Vest-Torpa fikk en pangstart på kampen da Morten kom inn fra høyresiden og dundret ballen i nota etter vel 2 minutter til 1-0. Dokka har et frispark fra 25 meter etter 6 minutter, men klarer ikke utnytte det. Etter 9 minutter går Morten på høyre ving, og legger fint utover i feltet, men Michael får ikke rent treff. Etter 12 minutter blir Espen Sæther felt rett innenfor 16-meteren på siden. Det dømmes straffe som han selv tar. Sikkert på motsatt side av det Stig Henning går. Morten kommer etter 18 minutter igjen til innlegg fra høyresiden. Men Christoffer får et dårlig treff som ender med et skudd høyt over. I denne omgangen virker det som torpegutta ikke har funnet “på-bryteren”. Dårlig forflytning, dårlige pasninger og dårlige mottak. Etter 22 minutter kommer Menkerud seg til dørlinja på sin venstreside, og Solhaug bredsider innlegget i nota til 1-2. Og de har en farlig sjanse rett etterpå også ! Men det er lite sjanser til begge lag i denne omgangen. Vest-Torpa har noen cornere på overtid, men det blir bare nesten for Erik og Hans Olav. — Pause.

Annen omgangen ble noe bedre. Men også nå så det ut til at det var bare “halv spenning”. 10 minutter ut i omgangen får våre en fin sjanse etter et raid over midtbanen av positive Jostein. Og før kvarteret er gått har Vest-Torpa ytterligere flere store sjanser. Utligninga til 2-2 kommer halvveis ut i omgangen. En corner fra høyresida ved Michael ender hos Erik, som lykkes å få ballen i mål. Dokka har sin kanskje farligste sjanse etter 71 minutter da Haugerud kommer hurtig på venstresida. Han får skutt, men Stig Henning redder fint langs bakken til corner. Bare et par minutter senere kommer det avgjørende målet i kampen. Morten spilles gjennom i midten, og scorer sikkert i møte med keeper. Siste delen av omgangen presser Dokka hardt på for utligning. Og de får også flere sjanser. Men Vest-Torpa klarer å holde Dokka unna målstreken også i tilleggstiden.

Neste kamper for lagene er nå N.Land på Dokka stadion for Dokka sin del og Kolbu/KK for Vest-Torpa fredag om ei uke.

Erik, Stig Henning og Morten etter seier i nabooppgjøret.
Erik, Stig Henning og Morten etter seier i nabooppgjøret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.