TORSDAG er det nabooppgjør mot Dokka

Torsdag kl.19.00 spilles nabooppgjøret mot Dokka sportsklubb på Lundemoen. Sett av kvelden for å sjå en spennende nabofeide mot “gribbene” fra Dokka’s vestkant !

Første kamp disse lagene i mellom i sommer ble spilt på Dokka stadion i mai. Da vant våre 3-2 etter 2-1 ved pause. Men du verden hvor spennende det ble på slutten. Det var ikke gitt at det skulle bli seier før siste fløytesignal var blåst ! I 2015 var ikke lagene i samme avdeling, men i 2014 vant Vest-Torpa 4-1 både borte og hjemme. Mandag hadde Dokka besøk av Brumunddal 2, og spilte 2-2 mot dem etter å ha ledet 2-0 da kvarteret var igjen.

Erik er tilbake etter kort, og Morten tilbake fra ferie. Disse sto over siste kamp mot MBK Domkirkeodden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.