Munkenes ballklubb Domkirkeodden vant 7-3 på Lundemoen

I fredagens 4.divisjonskamp på Lundemoen vant MBK Domkirkeodden 7-3 over V.Torpa etter å ha ledet 2-1 ved pause. Dermed fikk de revansje for vårkampen der Vest-Torpa vant 3-0. Og i og med at Lunner slo Toten 4-0 gikk munkene opp i tabelltoppen. Snertingdal/Redalen 2 slo forøvrig N.Land 6-0, og Vang vant 3-0 over Søndre Land. 

Laget til Vest-Torpa fredag: Stig Henning – Oddleif, Hans Olav, Knut, Hans-Marius – Jostein, Michael, Espen – Gustav, Kjell Arvid, Christoffer. Benyttede innbyttere: Toni, Vetle og Bjørnar. Ubenyttet: Kurt og Vebjørn.

Dommer: Mirsad Vranesi, Løten FK. Assistentdommere: Jan Kristian Frydenlund Fremstad, Gjøvik Lyn FK og Nils Røli, Kolbu/KK Fotball. Bra kampgjennomføring av trioen uten å bruke kort.

Tilskuere ca 40 i fint spillevær i 20 plussgrader. Ypperlig bane.

Målene: 0-1 etter 31 minutter (selvmål), 1-1 etter 34 min. (Hans Olav H Sæteren), 1-2 etter 42 min (Narcis Hamzic), 2-2 etter 46 min (Michael Enriquez), 3-2 etter 48 min (Jostein Myhre Kjendseth), 3-3 etter 57 min (Toni Skoglund), 3-4 etter 67 min (Toni Skoglund), 3-5 etter 73 min. (Øyvind Melgalvis), 3-6 etter 78 min. (Øyvind Melgalvis), 3-7 etter 88 min. (Per Arne Skjelseth).

Kampen hadde ikke levd lenge før vi kunne sjå at gjestene var svært ballsikre. Og de hadde svært stor sjanse etter 7 minutter. En spiller kommer inn fra venstre, passerer Hans Olav, og skyter i Stig Henning og deretter tverrligger. På returen har Narcis Hamzic blankt mål, men misser. To minutter senere kommer Oddleif fram på venstresida og skyter i keeper og videre gjennom feltet uten at noen når. Deretter header Hamzic i klypene på Stig Henning. Og like etter skyter deres Tore Lars Skjelseth over mål. Utover i kampen er det gjestende som er de førende. De har flere cornere midtveis, men forsøkene blokkeres av våre. Etter 29 minutter får Kjell Arvid ballen inne i feltet, og prøver å runde og skyte, men takles. Etter 31 minutter går gjestene opp i ledelse. Men de må ha hjelp av Oddleif for å få ballen i mål. Heldig for hedmarkingene, tilsvarende uheldig for våre. To minutter senere får vi et angrep med avslutnings-forsøk av Christoffer, Michael og Gustav. Fra sistnevnte til corner. Her var gjestene i problemer. Corneren fra høyre er det Michael som tar, og hodet til Hans Olav stiger opp og header kontant i mål til 1-1. Etter 40 minutter har Christoffer et skudd fra 25 meter, men for dårlig. Tre minutter før pause gjør Hamzic 2-1 for MBK. Førsteomgangen under ett er det greit med en ledelse til bortelaget.

I annen omgang gikk hjemmelaget rett i strupen på MBK. Det startet med at hurtige Kjell Arvid kom inn i feltet fra venstre, men skuddet blir for dårlig. Men bare minuttet senere lobber Michael på ypperlig vis over keeper til 2-2. Og innen 4 minutter av omgangen har gått har VT gått opp i ledelse 3-2. Jostein går forbi alt og alle fra midtbanen og avslutter fint. Hvor lenge kunne de holde på dette…? I det 51. og 52.minutt har Gustav to muligheter. Først et for dårlig skudd, og i andre får han gjennomspill på høyresiden, men etter først pasningsforsøk, kommer også her et for dårlig skudd. 12 minutter ut i omgangen blir det 3-3 da Toni Skoglund kommer på scoringslista etter et godt skudd. Og minuttet senere skyter Khoa Huynh utenfor. Etter et kvarter er våre i angrep, og får corner. Christoffer prøver seg på avslutning på denne, men mislykkes. MBK er stadig frampå nå; først corner, så et skudd i kropp og stolpe og så mål av Toni Skoglund igjen (3-4). Og på begge målene pasning fra Jim Sørum Johansen. Han var forøvrig pasningslegger til 4 av målene tror jeg…. Rett etter dette har Christoffer et skudd i keeper og Jostein har et frispark som keeper slår over til corner. Etter 73 minutter gjør Øyvind Melgalvis 5-3 etter et skudd fra langt hold som går inn under tverrligger. Siste kvarteret blir tungt for Vest-Torpa. Både Toni, Vetle og Bjørnar får prøve seg, men kan ikke hjelpe mot overmakten. Det er i slike stunder av kampen man kunne ønske treninga hadde vært holdt bedre ved like…

Vi takker MBK Domkirkeodden for to fine kamper i sommer — og ønsker lykke til med duellen med Toten om å vinne avdelinga. 

Neste kamp for våre er nå Dokka sportsklubb på Lundemoen torsdag kveld kl.19.00.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.