Vest-Torpa – Nordre Land 2-3 (1-1)

Vest-Torpa ledet både 1-0 og 2-1, men når fløyta gikk for full tid sto det 2-3. Synd etter en gjennomført god kamp, men det holdt ikke helt inn denne gang. Men “storebror” måtte slite for poengene. Morten Enger laget begge målene for Vest-Torpa. I nærheten av 120 tilskuere så kampen. (Sjå ellers NLI nettside – og fyldig dekning i OA tirsdag)

Disse 11 startet kampen for Vest-Torpa: Kurt Idar, Oddleif, Erik H., Michael, Jostein, Knut, Hans Olav, Christoffer, Stian, Morten og Espen. Jan og Toni ble byttet inn etter 79 minutter for Stian og Jostein. Ubenyttede: Vebjørn, Stig Henning, Gustav og Bjørnar. 

Disse startet for Nordre Land: Olav Baggerud Dalen, Morten Harbu Fossum, Kristian Berger Finstuen, Øyvind Sandberg, Espen Granvang, Alexander Skartlien Dahlby, Joachim Andrè Sveen, Mads Bergum, Simen Goplen, Mats Jørgenstuen og Tore Berglund.

Kort: Mats Jørgenstuen gult

Tilskuere: ca 120 ! (MBK Domkirkeodden – Toten samlet 60 stk. på Briskeby stadion)

Dommer: Olav Holmen, Stange SK med assistentdommerne Svein Kristiansen, Vind il og Jan Kristian Frydenlund Fremstad, Gjøvik Lyn FK. Kom greit ut av nabooppgjøret.

Målene: 1-0 Morten Enger etter 29 min., 1-1 etter 41 min. Mats Jørgenstuen, 2-1 Morten Enger etter 46 min., 2-2 Espen Granvang etter 71 minutter og 2-3 Mats Jørgenstuen etter 72 minutter.

Nær 120 personer fulgte lokaloppgjøret fredag kveld.
Nær 120 personer fulgte lokaloppgjøret fredag kveld.

Kamper ellers i kveld: Søndre Land – Snertingdal/Redalen 2 1-3, Vind – Vang 3-1, MBK Domkirkeodden – Toten 2-0.

Lørdag kveld: Det ble ikke de store sjansers kamp på Lundemoen. Men det var et jevnt nabooppgjør, som ble spennende til siste slutt. Mange dueller, og masse innsats. Men ikke behov for kortbruk. Bare til Mats Jørgenstuen for å ta et frispark før dommeren blåste klart !  — Lagene følte hverandre litt på tennene utover i første omgang. Vest-Torpa hadde et par innlegg fra siden. Først Christoffer’s som gikk gikk gjennom feltet og Stian’s som Morten nesten når fram på. Nordre på sin side hadde et skudd utenfor ved Tore Berglund, og en corner som Kurt slår ut. Så etter 29 minutter er det herlig å sjå Morten gjøre 1-0. Vest-Torpa har et lite overtak denne omgangen. Men Nordre har også et innlegg og et par cornere før de etter 41 minutter utligner. Frispark fra skrå vinkel. Noen stilte spørsmål hva det ble blåst for…Men det virket som ballen snek seg inn på innsiden av muren og i mål. 1-1 til pause. Og Nordre Land må være mest fornøyd med det.

I annen omgang gir Morten Vest-Torpa ledelse på ny, nå til 2-1, allerede i første minutt. I de neste minuttene ser vi skudd fra begge lag, henholdsvis fra Alexander Skartlien Dahlby og Morten Enger. Ett kvarter ut i omgangen har N.Land corner, men “lille Michael” når høyest. Christoffer blir tatt på venstresiden, men gir ikke resultat. Hjemmelaget corner som Hans Olav går opp på sammen med Dalen i Nordre-målet, og ny corner. Men ikke mål. Noen minutter senere har Nordre Land tilsvarende, men siste avsluttes med Kristian Finstuen’s høye heading. Omtrent 20 minutter igjen når Nordre utligner på ny. Målgjører Espen Granvang. Det virket som markeringen glapp litt, og at det ble dårlig med støting. Gjestene fikk dermed ei vitaminsprøyte, og allerede minuttet senere tok de ledelsen 3-2. Jørgenstuen-frispark fra langt hold som mange går opp i feltet for å nå, uten at noen klarer det. Ballen går direkte inn. Vest-Torpa gjorde et par innbytter da det var vel 10 minutter igjen uten at dette påvirket kampen. Christoffer hadde flere innlegg fra siden på slutten, men ingen klarte få det til å blafre i nettmaskene. Erik fikk forøvrig framspill to minutter på overtid. Fra utenfor 5-meter hjørnet hadde han Stor (med stor S) sjanse til å ordne uavgjort. Men kom litt i ubalanse, og skuddet gikk rett fram. Dermed 2-3 tap for et av topplagene. Det føles i etterkant at her hadde våre fortjent poeng. Men selv om troppen til hjemmelaget er noe snau, tror jeg gutta kan gjøre en bra avslutning på sesongen, hvis god sommertrening. 

Takk til publikum for godt frammøte. Og takk til spillerne for en fin, spennende kamp.

Avslutter kvelden i EM-modus.

Én kommentar:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.