Kolbu/KK motstander i kveld (fredag)

I kveld er Kolbu/KK motstander for 4.divisjonslaget. Kampen spilles på Kolbukam i.pl. kl.19.00. Dette er dermed guttas 4. bortekamp i starten av sesongen. Vest-Torpa har etter et klart tap for Vind vunnet 3-0 over MBK Domkirkeodden og 3-2 over Dokka. Kolbu/KK har slått Vang 4-1 borte og Vind 2-0 hjemme. Til gjengjeld fikk de på et 0-4 tap for MBK sist.

I fjorårets sesong spilte Kolbu/KK i 3.divisjon, men gikk ned igjen til 4. I 2014 møttes vi i serien. Da vant Vest-Torpa 2-1 borte, og vant 3-2 på Lundemoen i en fin kamp. I 2013 vant Kolbu/KK 6-2 hjemme og 2-0 på Lundemoen. 

Troppen fredag: Steffen, Knut, Jostein, Erik H, Espen, Michael, Hans Olav, Christoffer, Jørn, Morten og Stian. Innbyttere: Stig Henning, Erlend, Bjørnar og Gustav.

2 kommentarer:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.