Vest-Torpa slo Dokka sp.klubb 3-2 på Dokka stadion !

Vest-Torpa vant 4.divisjonskampen på Dokka stadion med sifrene 3-2 etter å ha ledet 2-1 ved pause. Det ble masse duellspill på en ujevn bane. Morten, Michael og Hans-Marius scoret for Vest-Torpa, men Joachim Menkerud og Espen Sæther Haugerud scoret for Dokka.

Vest-Torpa stilte med samme mannskap som slo MBK Domkirkeodden for ei uke siden. Men flere varmet opp på forhånd da man ikke var sikker på at alle var kampklare. Småskader på Espen, Jørn, Morten og Stian ga litt usikkerhet. Og Erik H har vært sjuk siste tre dager, og burde vel strengt tatt stått over. Men lokaloppgjør vil de fleste gjerne ha med seg. Disse var dermed i startelveren: Kurt – Oddleif, Erik H, Knut, Espen – Michael, Hans Olav, Jørn – Stian, Morten, Christoffer. Innbytte: Jostein inn etter 29 min. for Knut, Erik S inn etter 68 min. for Morten, Morten inn igjen for Stian etter 77 minutter, Hans-Marius inn etter 81 min. for Jørn. Ubenyttede Vebjørn og Gustav.

Ikke alle 4.divisjonslag som har fysioterapeut på benken.
Ikke alle 4.divisjonslag som har fysioterapeut på benken.

Som forventet ble det ingen god kamp på Dokka torsdag kveld. Banen var dårlig ennå, og spillerne var heller ikke vant med naturgresset. Derfor ble det mye duellspill, og Dokka fikk kampen inn i sitt spor, med masse kjemping. Vest-Torpa fikk et par cornere etter 4 minutter, men uten resultat. Våre skulle vel hatt frispark ute på midtbanen, men dommer lot det gå, og Joachim Menkerud fikk gå uhindret fra sin venstreside. På sitt innlegg/skudd gikk ballen innom et forsvarsbein, og Kurt ble utmanøvrert. Dermed tidlig 1-0 ledelse til hjemmelaget. Men alt så ut til å ordne seg da torpingene utlignet til 1-1 etter 14 minutter. Trekantspill Morten til Stian og tilbake til Morten. Han dundret et volley-skudd inn ved stolpen. Tre minutter senere får Joachim Menkerud gult kort. Et frispark fra høyresiden etter 18 minutter curler inn, og keeper må gi corner. Denne går deretter i keepers fang. Før halvtimen har gått gjør Vest-Torpa et bytte på midtstopperplass ved at Jostein kommer inn for Knut. Rett etter på har Dokka et godt skudd fra høyre ved Thomas Menkerud, men Kurt slår ut. Etter 34 minutter har VT corner fra venstre, og Erik H header. Men blir dømt for dytting. Etter 36 minutter har Dokka frispark fra langt hold, og dette heades over. I siste minutt før pause, med andre ord gunstig tidspunkt, gjør Michael 2-1. Han dundret inn i nota etter overlegg fra Oddleif. (stemmer ikke det Knut, du som teller assist…)

Michael gratuleres etter sin 2-1 scoring.
Michael gratuleres etter sin 2-1 scoring.

Godt å lede etter en dårlig 1.omgang fra begge lag. Vest-Torpa prøvde noen ganger å komme i gang med litt spill, men det var ikke gått å få til. Jørn var vel den som prøvde mest å roe ned og spille.

Annen omgang ble omtrent som første. Fra det 51. til 54. minutt har Vest-Torpa flere sjanser, og vi håper de nå skal kjøre kampen. Først et innlegg fra vingen foran kassa, så et Morten-raid fra venstresiden som ender med skudd/pasning utenfor motsatt stang, og deretter et frispark fra langt hold fra Oddleifs fot. Farlig foran mål, men Dokka redder seg. I det 55.minutt slurver Erik med sidepasning i midtforsvaret på det ujevne underlaget, og deg ender heldigvis i tverrliggeren. Etter 61 minutter header Dokka utenfor motsatt stolpe. Fire minutter senere kommer Christoffer gjennom på venstresida, men ingen er på hugget foran kassa. Litt senere blir Morten stemplet ved ankelen fra et knottsett, og må gå ut for en stund. Erik S tar hans plass. Morten kommer etter hvert inn igjen for Stian som begynner å ha vonde legger. Etter 79 minutter er Kurt uforsiktig i forbindelse med utspill, og triller en litt for løs ball som fanges opp av Dokka-spiller. Og på ny hjelper tverrligger oss etter Per Ivar Solhaugs heading. Jørn må gå ut etter vonde legger, og Hans-Marius kommer inn til sin 4. A-kamp. Michael kommer skikkelig inn i kampen utover annen omgangen, og Morten gjør flere forsøk på å slå inn den avgjørende scoringen flere ganger, men lyktes ikke. Dokka’s Morten Stabekk får gult kort rett før ordinær tid.

Hans-Marius scorer i sin A-kamp nr. 4
Hans-Marius scorer i sin A-kamp nr. 4

Ett minutt på overtid gjør Hans-Marius sitt første A-lagsmål. Får ballen ved 16-meteren, går litt til venstre, vender mot høyre igjen og blir kvitt en forsvarer, og får til et godt skudd ved stolpen. Nå må det da holde ! Men nei. Minuttet etter får Dokka straffe etter det dommeren sier er nedriving i trøyekragen. Dermed får de 2-3 etter straffe fra Espen Sæther Haugerud på stolpe inn. Dommeren legger til 6 minutter !! Og Dokka har nye muligheter. De prøver også å skrike etter ny straffe. Men det får de da ikke, men kampen ender med gult kort til Erik H og Espen S. Haugerud. 

Om kampen var dårlig, ble den i hvert fall spennende til siste slutt. Over 150 tilskuere fulgte lokaloppgjøret. 

Dommer var Nils Arne Solberg, Slidre/Røn med assistentene Jan Erik Haugom, Vardal og Henrik Schjerven, Vind. Også de hadde problemer med “samspillet”.

Mål: 1-0 etter 6 min Joachim Menkerud, 1-1 etter 14 min ved Morten Enger, 1-2 etter 45 min ved Michael Enriquez, 1-3 etter 91 min ved Hans-Marius Klevmoen og 2-3 (str.) etter 92 min ved Espen Sæther Haugerud.

Gule kort: Joachim Menkerud etter 17 minutter, Martin Stabekk etter 85 min og Espen Sæther Haugerud etter 96 min (alle Dokka) og Erik H etter 96 min.

Målscorerne mot Dokka torsdag kveld
Målscorerne mot Dokka torsdag kveld

Én kommentar:

  1. Itte assist fra Oddleif når det er Rostad som header ballen ut til meg… Je trur je står på kne når bildet blir tatt;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.