Roar og Svein har kommet i gang

Roar Ødegård og Svein Rustestuen skal lede Vest-Torpa i trening og kamp for kommende sesong i 4.divisjon. De har kjørt noen frivillige treninger før jul der det var 15-16 som deltok. På denne ukes treninger har det vært 15 på utetreninga mandag og 20 på innetreninga i Snertingdalshallen.

Begge disse karene i slutten av førtiåra er godt kjent med fotballen i Torpa. Svein ble med på A-laget som 16-åring i 1983. Også sist sommer – 32 år senere – fikk han registrert A-kamp. Imponerende ! Han står registrert med 211 A-kamper for klubben. Han har også spilt yngres kamper for Nordsinni og Nordre Land, samt seniorfotball for Dokka spk. Roar spilte for Vest-Torpa 1987 til 1989. Senere kom han tilbake og spilte fra 1993 til 1995. De to siste av disse årene var han også leder av fotballgruppa. Han står bokført med 78 A-kamper,  men gikk glipp av mange en av sesongene på grunn av strekkskade. Han spilte også for Dokka spk og Nordre Land. Han trente også med den gangs 3.div.klubber Skotterud og Trøgstad.

Svein har tro på en god sesong for Torpa-fotballen
Svein har tro på en god sesong for Torpa-fotballen
Roar har som hovedtrener satt seg mål om at laget bør være blant de tre beste i avdelinga.
Roar har som hovedtrener satt seg mål om at laget bør være blant de tre beste i avdelinga.

De går nå løs på treningsforberedelsene med optimisme og glød. Vår målsetting er å være blant de 3 beste i avdelinga, sier Roar, som vil stå som hovedtrener. Det er imponerende at man kan stille både 4. og 5.divisjonslag i Torpa. Og langt bort i mot 50 stykker var innom seriekamper sist sesong. I 2014 hevdet laget seg glimrende helt oppe i teten (slo blant annet opprykkslaget Kolbu/KK to ganger). Sist sesong ble laget plaget av mange skader og sykdom. Dermed endte det med 8.plass. Vi mener det er et stort potensial i mange av spillerne. Med litt større treningsframmøte og litt andre prioriteringer, mener vi vår målsetting er innen rekkevidde. Så får vi tro spillerne er på bølgelengde med oss. Ser lovende ut nå med et skadefritt mannskap ! Noen nye er det også i forhold til i fjor. Vi ser også fram til et godt samarbeid med Camilla Lundemo, som er nyutdannet fysioterapeut.

Det er mange bra lag i avdelinga, men vi har ikke sett på hvem som egentlig er favoritter. Vi vil først og fremst sette fokus på eget lag og egne prestasjoner, sier Svein, som dermed blir “assisterende hovedtrener”.

Allerede om ei god uke vil vi plukke en foreløpig treningsgruppe A. De siste ukene av januar vil denne gruppa trene torsdager kl.20.30 i Snertingdals-hallen og lørdager kl.10.00 i Dokka-hallen. Så får vi sjå på treningsforholdene på Brovold når februar kommer. Vi satser på 2 kamper på februar, 3 på mars og 1 kamp på april. Seriestart for Vest-Torpa er 22.april,  borte mot Vind.

Roar og Svein blide og opplagte ut til sin første obligatoriske trening mandag kveld.
Roar og Svein blide og opplagte ut til sin første obligatoriske trening mandag kveld.
Vi håper treningsgruppa blir stabil og stor - og at skadene blir få denne sesongen.
Vi håper treningsgruppa blir stabil og stor – og at skadene blir få denne sesongen.

Lørdag tar Svein (Roar må sitte på jobb) med seg hele 3 – tre – lag til innendørsturneringa i Hov.

Én kommentar:

  1. Jeg gleder meg til å komme hjem og starte samarbeidet for fult. Veldig oppløftende at det ikke er noen skader per dags dato, så da er det bare å jobbe forebyggende så vi slipper flest mulig skader utover sesongen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.