Forslag til kampoppsett 4.div. 2016

Vest-Torpa’s 4.divisjonslag er oppsatt på bortekamp mot Vind 22.april neste sesong, og avslutter med bortekamp mot Vang FK 9.oktober. Men her vil nok komme mange forandringer etter terminlistemøte i januar. Hjemmekamp mot MBK Domkirkeodden på Lundemoen 29.april er vel tvilsomt.. (tidligste som er spilt er 30.april)

Forslaget for våren: 22.4. Vind borte, 29.4. MBK Domkirkeodden hjemme, 6.5. Dokka borte, 13.5. Kolbu/KK borte, 20.5. Søndre Land hjemme, 26.5. Lunner borte, 3.6. Snertingdal borte, 13.6. Brumunddal 2 hjemme, 17.6. Nordre Land hjemme, 24.6. Toten borte, 1.7. Vang hjemme.

Høsten: 29.juli Vind hjemme, 5.august MBK Domkirkeodden borte, 12.august Dokka hjemme, 19.august Kolbu/KK hjemme, 26.august Søndre Land borte, 2.sept. Lunner hjemme, 10.sept. Snertingdal hjemme, 19.sept. Brumunddal 2 borte, 23.sept. Nordre Land borte, 1.okt. Toten hjemme, 9.okt. Vang borte.

Oppsettet viser at de fleste kamper spilles fredager. På våren viser forslaget 8 fredager, 1 torsdag og en mandag. Det er satt opp 6 borte og 5 hjemme for Vest-Torpa.

På høsten er satt opp 7 fredager, 1 mandag, 2 lørdager og 1 søndag. Og det blir dermed 6 hjemme og 5 borte på høsten. 

For spillerne er det nå viktig å sjå om det er ting som hindrer dem fra å være med disse datoer. Si i tilfelle fra til Steinar S. før terminlistemøte. 

Oddleif, Morten og Erik S etter kamp sist sommer.
Oddleif, Morten og Erik S etter kamp sist sommer.
Stian samlet fire i nota borte mot Hamar il.
Stian samlet fire i nota borte mot Hamar il.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.