Vest-Torpa vant toppkampen

Vest-Torpa vant toppkampen mot Storhamar 2-1. Pauseresultatet var 2-0. Dermed er laget ett steg videre for å vinne pulja, og dermed få opprykk og KM-kamper. I forrige kampen mellom lagene ble det 2-2 på Hamar. Og vi ventet en hard fight. Men det skulle vise seg at våre gutter var overlegne i første omgang. Derfor burde kampen vært punktert allerede her. I stedet slapp de Storhamar 2 inn i kampen i 2.omgang. De utlignet da også 7 minutter ut i omgangen. Oddleif kjente en liten strekk i låret på treninga mandag. Denne kom igjen under oppvarminga i dag. Han var tiltenkt høyre back. Derfor ble det forandringer like før kampstart. Knut ble flyttet ned til back, mens Frode ble satt på hans plass på midtbanen. Lagoppstillinga ble derfor:

Kurt

Knut                         Erik H               Ingar               Mads Mario

Frode                                   Trond                           Kim

Gøran                             Ove                              Michael

Innbyttere: Tore, Kristoffer, Espen B, Erik S (alle ble benyttet) og Oddleif (ubenyttet)

Dommer: Geir Pedersen, Raufoss

Vest-Torpa tok tidlig tak i kampen på den våte gressmatta på Lundemoen. Etter 5 minutter hadde Michael avslutning etter pasning fra Mads Mario. Minuttet etter så vi fremspill til Ove, men det ble keepers ball. Et par minutter senere slår Ove et fint innlegg fra venstrevingen som Knut nesten sklir inn. Men rekker ikke helt frem. Etter 13 minutter får V.Torpa frispark fra venstre ved Kim. Dette heades ut til corner. Kim tar også den. Knut header ballen mot mål, men Ove “stjeler” scoringen ved å være i veien. Men 1-0. Fire minutter senere har Kim frispark over fra 22 meter. Like etter legger Frode fint innlegg fra venstre, men Kim bommer. Midtveis i omgangen kommer Storhamar til noen cornere, men det blir med det. Etter 28 minutter kommer 2-0. Gøran kommer til innlegg fra hjørnestolpen på høyre side, og Ove viser seg som den goalgetter har er, og setter ballen ved første stolpe. Storhamar har ytterligere tre cornere i slutten av omgangen, men det nærmeste mål er vel i siste minutt da Kurt bokser ut. Vest-Torpa på sin side spiller flere ganger fin fotball, men man klarer ikke å punktere kampen med en scoring til. Den kunne kanskje kommet om ikke Ove feilaktig hadde blitt offside-avblåst.

Vest-Torpa tok også initiativ fra start i 2.omg. med et skudd som falt ned på tverrligger, og vi så fint innlegg fra høyre. Men etter 7 minutter gjorde Storhamar 1-2. Et skudd fra 16 meter av Aboubakar snek seg inn ved stolpen. Etter dette kom absolutt Storhamar med i kampen. Michael hadde et skudd som keeper fistet i tverrligger og til corner, og det var vel Erik S som kom inn fra venstre og la i nettvegg, i stedet for å legge 45 grader ut. Det var også flere sjanser ved Ove, Gøran og Kim. 18 minutter ut i omgangen må forøvrig Kurt forlate banen etter å ha fått servert et kne oppunder bringa. Storhamar’s spiller (Joakim Pedersen) unngår kort for dette, da dommer ikke ser det. Trond tar på seg keeperdrakta, og står det resterende. Han slipper et skudd med en gang før han får testet hanskene, men Storhamars spiller klarer ikke å trille ballen fra siden og inn i det tomme buret. Ellers gjør Trond en sikker jobb. Og rutinert ved å bruke tid med ballhenting og igangsetting når det er litt hektisk mot slutten. Dommer Pedersen, som lenge så ut til å spare kortene, måtte etterhvert vise de gule da spillet hardnet. Det var Sander Arvesen og Lage Knutsen på Storhamar som fikk gult.

Når det er to kamper igjen er Vest-Torpa i førersetet i pulja. Derfor viktig å plukke poeng i disse. Men både Storhamar 2 og Biri 2 har vel fire og tre poenger å ta inn. Og Vest-Torpa er ubeseiret på hjemmebane i sommer. Vi samles til ny kamp på Lundemoen lørdag førstkommende kl.15.00. Denne gang er det Vingrom som kommer på besøk.              

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.