Kamp mot Storhamar 2 onsdag

Nytt regnvær tirsdag kveld….Over 20 mm i løpet av kvelden og tidlig natt. Men det er kommet nærmere 90 mm siden lørdag morgen, så det er ikke tørt i torva nå ! Det spås ganske lett vær med sol onsdag, så vi prøver å la kampen gå. Det kan bli en spennende kamp på Lundemoen. (Kampstart kl.18.30) Storhamar har som vi tapt en kamp, samt uavgjort mot oss. De har forøvrig 2 kamper mot Redalen utsatt. Den ene til og med fra før ferien. Vest-Torpa har forøvrig nå igjen 3 kamper hjemme – Storhamar 2, Vingrom og Gausdal. Alle spillerne, med unntak av Frank, er nå tilgjengelig for kamp. I vårkampen ble det 2-2, etter at Kurt utlignet helt på slutten av kampen. Storhamar 2 vant forøvrig 5-2 over Gausdal mandag kveld. Dermed blir det svært vanskelig for Gausdal å ta igjen V.Torpa. Men Storhamar 2 og Biri 2 vil nok være med helt inn å kjempe om tabelltoppen og KM-kamper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.