Vest-Torpa slo Redalen lørdag ettermiddag

Lørdagens seriekamp mellom Redalen og Vest-Torpa på Redalen stadion endte med seier 7-0 til torpingene, etter 1-0 ledelse ved pause. Det ble etterhvert en klar seier i dagens kamp.  I første omgang var også Vest-Torpa det førende laget med mye ballbesittelse blir det rapportert. Men scoringsteften var fraværende. Bare Knut, som har to mål tidligere denne sesongen, klarte å få ballen i nettmaskene. Dette var startoppstillinga:

                                                         Kurt

Oddleif                    Tore L.F.                 Erik H              Mads Mario

                                                   Trond

                    Knut                                                    Kim

Frode                                        Ove                                    Michael

Innbyttere : Kristoffer spilte 2.omg. for Ove. Erik S, Toni og Steffen spilte siste halvdel av annen omg. for Frode, Toni og Steffen. (rettelse: for Frode, Trond og Michael)

Dommer: Jan Erik Bjørnstad, Toten FK.

Vest-Torpa hadde mange forfall til kampen. Frank har gått skadet i kneet fra Lillehammer-kampen. Et leddbånd er strukket. Ingar, Gøran og Espen B meldte forfall for forskjellige bursdager. Og Michael var usikker pga hælskade. Men med innlegg av hælputer i skoa, kunne han stille i kampen. Vi visste også at Redalen slet med laget. Mange skader og generelt lite folk til 2 lag, gjorde at de torsdag ønsket å spille 7-er. Men laget er påmeldt som 11-er, så det kunne vi jo selvsagt ikke gjøre uten at de hadde søkt kretsen om å få spille 7-er resten av kampene. Heldigvis fikk de med guttespillere slik at de også hadde innbyttere. Vest-Torpa fortsatte å føre kampen i 2.omg. Og plutselig kom også målene. Kim laget 3, Erik 1 og Mads Mario 1. I tillegg fikk laget straffe, som toppscorer Kim ble satt til å ta. Men Kurt syntes det fikk være nok Kim, og kom frem og ble målscorer som fire ganger tidligere i sommer. Og dermed kom seieren til å lyde 7-0. Tore pådro seg forøvrig sitt første gule kort for sesongen etter viljehands. Nå er det igjen tre kamper for Vest-Torpa. Alle på Lundemoen. De tre er Storhamar 2, Vingrom og Gausdal. Storhamar 2 kommer førstkommende onsdag, med kampstart kl.18.30. Deres førstelag har nå forspilt sine sjanser om opprykk fra fjerde etter en svak høst.

     

2 kommentarer:

  1. “Erik S, Toni og Steffen spilte siste halvdel av annen omg. for Frode, Toni og Steffen.” <– hæ ? 😛
    Skal vel stå: "..for Frode, Michael og Trond" 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.