Juniorene tapte så knepent som mulig

Våre juniorer solgte seg virkelig dyrt – de tapte 1-2 for Lillehammer på Lundemoen torsdag kveld. Ved pause var det 0-0, og seiersmålet til Lillehammer kom etter 89 minutter !

Laget som startet mot Lillehammer:

                                                        Ole Kristian

Øystein Askvig       Knut H. Sæteren     Erik Harstad   Eskil Hagberg

Mads Peder Sveen  Frode Rundhaug  Mads Mario Tollefsrud  Mats Johan Kolsrud

                                 Morten Enger                    Simen Øversveen

Innbyttere:  Awet Tekali, Karl Johan Løvsletten og Jostein M. Kjendseth (alle benyttet) og Ahmed Kulli (ikke benyttet)

Dommer: Samir Krndzija, Lillehammer KFK

Gule kort N.L/V.T: Mads Peder og Frode / gule kort Lillehammer: Martin Bakke, Nicolai Winders og Sindre Ulen.

Det ble en jevn og fin kamp torsdag kveld på Lundemoen. Lillehammer er fortsatt ubeseiret etter turen over Torpa-åsen, men seieren satt langt inne. Første omgang ble målløs, men det var muligheter der også. Etter 12 minutter fikk Simen mulighet på et innlegg fra høyre, men han nådde ikke opp til å få noe kraft i headingen. Et par minutter senere er det Morten som header høyt over. Etter 19 minutter har Mads Peder et skudd langt utenfor. Etter 29 minutter får N.L/V.T frispark fra høyresiden fra litt utenfor 16-meteren. Mads Mario slår, og Erik presser keeper til å gi corner (som det ikke blir noe ut av). De neste minuttene har Lillehammer flere sjanser i form av cornere og skudd som reddes av Ole Kristian. N.L/V.T har også en ny corner før pause som ikke gir resultat. Mads Peder drar på seg gult kort tidlig i omgangen i frustrasjon etter å ha blitt feldt uten å få frispark. Frode får senere unødvendig gult for munnbruk.

Tidlig i annen omgang får Morten fin mulighet for å føre våre i ledelse. Alene mot keeper midt foran mål, velger han å passe til Knut som kommer på høyresiden. Dette fører til skudd i nettveggen på siden. På verandaen følte vi at Morten kunne vært litt mer ego her. 13 minutter ut i omgangen går Lillehammer i ledelse. Et innlegg fra høyre går over til motsatt 5-meter der Lillehammers storscorer Nicolai Winders scorer lett. (scoret 5 mot Elverum) N.L/Torpa kom også til sjanser. Nær var de da Morten blir feldt rett utenfor 16-meteren litt over på høyre side. Morten tar frisparket sjølv. Skyter hardt i keeperhjørne, men reddes. Tre minutter senere kommer Lillehammerspiller mot Ole Kristian rett foran mål. Men han legger ballen tilside til offsideplassert medspiller. Dermed scoring som annuleres. 10 minutter før slutt kommer Morten igjen alene mot keeper. Og denne gang gjør han jobben sjølv – og dermed 1-1. Etter å ha jobbet godt hele kampen gjennom, får gutta desverre 1-2 i fleisen rett før slutt. Ballen blir slått i blinde inn i feltet. Der mister våre markeringskontroll, og Kristian Waali får umarkert skyte nærmest i bakken og opp i krysset. Ole Kristian er nær ballen, men ikke nok. Lillehammer pådro seg også 3 gule kort i annen omgang. Veldig kjedelig å tape på denne måten. Forrige hjemmekamp følte man også litt urettferdighet, da de tapte 2-3 for Otta. Men de tapte for et godt lag. Lillehammer har vunnet sine 4 spilte kamper. Sist 7-0 over Elverum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.