3-7 tap for B-gutta

Dagens B-kamp mot Bagn endte med tap 3-7. Kampen gikk på deres bane, og stillinga ved pause var 1-5. Dermed spilte de andre omgang 2-2. Målscorere var Toni 2 og Robert.

Laget spilte 4-4-2. Disse var med:

                                           Bjørn Erling

Lars Erik                 Rune                     Kåre Thomas         Geir Ove

Jan Fredrik           Espen H               Kristoffer               Odd Petter

                                 Toni                    Robert

Innbyttere (som ble benyttet): Dag Morten og Sondre.

Dommer: John Grønbrekk, Skrautvål

Det var en dårlig bane som møtte lagene ved dagens kamp. Vanndammer, men også dårlig merket. Baneforholdene gjorde at det ble noen unødige mål i mot. Det var 1-5 ved pause. Det var Toni som scoret Vest-Torpa’s mål på et fint langskudd. Annen omgang gikk bedre resultatmessig. Lagets andre mål var det Robert som laget, etter forarbeid av Kristoffer. Ballen gikk i tverrligger og ned – ny runde i tverrligger, men deretter inn. Det tredje målet var ei ny scoring av lagets toppscorer Toni. Denne gang ble han spilt gjennom av Kristoffer. Det er en periode med mange kamper nå. Dette pga utsatte kamper som tas igjen. Derfor er det allerede tirsdag kamp. Denne gang på hjemmebane mot Vang. Kampen går kl.18.30. Så får vi forhåpentligvis et forvarsel om det blir 7-er, 9-er eller 11-er fotball.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.