Vest-Torpa vant i dårlig kamp

Seier er seier. Og det var det viktigste i denne bortekampen mot Lillehammer 3 på Stampesletta mandag kveld. 2-0 ble sluttresultatet etter 1-0 ved pause.Lagoppstilling mandag (4-3-3):    

                                                                      Kurt

Erik H                                   Tore                                Knut                      Mads Mario

                                     Frank                     Trond                                 Kim

              Frode                                           Ove                                              Michael

Innbyttere: (alle benyttet) Espen B, Erik S og Kristoffer

Målscorere: Ove og Frode

Dommer: Bernt Harjo, Øyer-Tretten if – Dømte 60-40. Virket som han tok litt lett på jobben.

Forfall: Oddleif og Gøran hadde sykdomsforfall. I tillegg var Ingar gitt fri.

Kampen åpnet med litt Lillehammer-overtak. Det virket som Torpa-gutta var litt nølende og halvveis. Etter 20 minutter fikk vi endelig et fint initsiativ fra Frank. Han kom seg ned mot dørlinja på høyre side og la inn til Ove som scoret. Men desverre måtte Frank gå ut med kneskade allerede etter 37 minutter. Erik Strand, som hadde et fint innhopp forrige kamp mot Biri, kom inn på hans plass. Pauseresultatet ble 1-0.

Allerede i det 7.minutt i 2.omgang ble det 2-0. Fra midten av banen inn mot 16-meteren fikk Ove lagt ut på høyre til Frode. Han gikk på skrå inn og scoret sikkert. Etter en god time overlot Frode (som er litt dårlig trent etter langtidsskade på forsommeren) plassen til Espen B. Også Kristoffer kom inn på spissplass i stedet for Ove etter 69 minutter.

Kampen ble aldri god. Til det var det for mange unøyaktigheter, samt lite initsiativ og villighet til å gå på løp. Men det var mange sjanser i kampen. Og det til begge lag. Torpa var heldige som ikke fikk mål i mot. Men både Kurt og Lillehammer’s målmann var gode.

Neste kamp for A-laget er nå bortekamp mot Redalen 2 neste lørdag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.