Lillehammer 3 – V-Torpa mandag kveld

Mandag kveld er det ny kamp for våre A-gutter. Det er Lillehammer 3 som er motstander på Stampesletta kl.19,30.I vårens kamp på Lundemoen ble det en grei Torpa-seier 8-1. Da var Lillehammer 3 bra med i 1.omgang, og det sto 2-0. Også denne gang bør det bli seier hvis ikke gutta slipper seg ned og tror dette blir en lett match. For det blir det ikke på kunstgresset. Lillehammer 3 driver seriøst, og trener 2 ganger i uka. Men de har sikkert litt forskjellig lag fra gang til gang.

Tabellen er litt uoversiktlig på grunn av 7-er lag (Kastad), trekt lag (Nes 2) og utsatte kamper. Redalen 2 har nå tre utsatte (hjemme og borte mot Storhamar 2 + Lillehammer 3) uten at det er satt opp ny kampdato. Kan bli en travel høst for disse. Ser ikke ut til at Lars på kretskontoret er like streng med å få satt nye kampdatoer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.